Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Ігор Побер відомий своїм спортивним захопленням - він займається боді-білдінгом.

Захоплення настільки полонило політика, що тренажерний зал став для нього сімейним бізнесом. Ним зараз керує дружина, яка активно рекламує послуги у "Pober gym".

Знаходиться тренажерний зал сімї Поберів у підвальному приміщенні Палацу спорту на бульварі Данила Галицького, 2 в Тернополі. Це приміщення він отримав безкоштовно і виділене воно було ... Тернопільській обласній Федерації культуризму України.

Як нагадують наші читачі, в рішенні сесії міської ради №5/34/13 від 30 квітня 2010 року сказано: "Надати Тернопільській обласній Федерації культуризму України в безоплатне користування нежитлове приміщення (підвальне) КП “Тернопільський Палац Спорту” загальною площею 395,3 кв.м за адресою бульвар Д.Галицького, 2".


Навіщо Федерації майже 400 м.кв. та яким чином в приміщенні облаштовано тренажерний зал з платними послугами, сподіваємось, зацікавляться правоохоронці.

Нагадаємо, що бізнес Ігоря Побера активно допомагав регіоналам у передвиборчий період, пропонуючи знижки для членів громадської організації "Молоді регіони", про що
ТТ писав ще у 2012 році у статті Головний ударівець Тернопільщини Ігор Побер допомагає регіоналам підкуповувати виборців (фотодокази)

Коментарі  

 
0 #6 Праведник 17.03.2015 17:31
В тренажерному залі Побер Жим і справді є безкоштовна секція для дітей віком від 12 до 18 років.
Цитувати
 
 
-1 #5 Mariya 16.03.2015 22:53
У цьому приміщенні в тому числі дитяча спортивна школа!! Безкоштовна для дітей!! І з професійними тренерами, яким хтось (?) оплачує зарплату!!
То може шановні жлоботернополян и щось зробите теж корисне для міста та його жителів, ну і про власну вигоду тоді зможете подумати! А не критикувати на дивані!
Цитувати
 
 
+1 #4 Сонце 16.03.2015 20:58
Перепрошую, може я не в курсі, яка Спортивна школа дитяча та ще й безоплатна,? брехня.
Цитувати
 
 
-2 #3 ruslan 16.03.2015 14:27
а то нічо шо в тому приміщенні створена дитячо-юнацька спортивна школа, де діти займаються безплатно? людина пропагує спорт. він ж не відкрив гральні автомати!
Цитувати
 
 
-2 #2 Ruslan 16.03.2015 14:25
а то нічого, шо в тому приміщенні створена дитячо-юнацька спортивна школа, де діти займаються безплатно? якби він пропагуав шось погане, одна справа, а так людина залучає до спорту, а людям все одно не подобається.
Цитувати
 
 
+4 #1 Петродругий 16.03.2015 13:39
наказання лиш одн - ніхто не має туди ходити. Хай сімейка сама там свої дупи качає. Ігнорувати як рашистські товари.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.