Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Уряд відвернувся від аграріїв і села, вважає народний депутат України Микола Люшняк. Якщо кабінет міністрів на це ніяк не відреагує, на Україну чекає зубожіння вже наприкінці цього року.

Народний депутат України закликав Уряд терміново забезпечити фінансову підтримку сільгоспвиробникам і почати реформувати галузь.

 «На рефінансування банків у нас знаходяться мільярди. Сьогодні на село виділено тільки 800 мільйонів. Це є крихти з панського стола. Звертаюся до Кабінету Міністрів: прошу вирішити нагальні питання для розвитку агропромислового комплексу» - каже народний депутат України Микола Люшняк.

Аграрії – це локомотив економіки, але вже ближчим часом цей локомотив може зупинитися, вважає політик. Уряд відвернувся від села і немає плану реформ.

«На сьогоднішній день, за статистичними даними, близько 20% площ не будуть засіяні в 2015 році, ми не доберемо близько 20 мільйонів тонн зерна, немає ніяких правил гри, аграрії – в розпачі. Ми дали великий мандат довіри Кабінету Міністрів, мандат на реформи. А сьогодні ми бачимо, що Україна замість житниці Європи і всього світу, можливо, не зможе утримувати себе» - вважає народний депутат України Микола Люшняк.

Також народний депутат зазначив, що ціну на хліб у 8-9 гривень уряд має регулювати, використовуючи інтервенцію аграрного фонду на здешевлення продукції.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.