Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат України від фракції «БЛК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» Олег Барна разом із представниками самооборони Заліщицького та Борщівського районів, що на Тернопільщині (Юрій Гурський, Тарас Гриник, Ігор Федірко, Богдан Фенюк, Андрій Красій, Олександр Степовий), відвідав бійців у зоні АТО.

«Ми побували в багатьох підрозділах. Дивилися, в яких умовах перебувають наші захисники, чи забезпечені усім необхідним, яке ставлення командуванням до особового складу» - розповів народний депутат.

«Їздили на саму передову, під Маріуполь. Там бійцям Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч» передали військову амуніцію, зокрема прилади нічного бачення та продукти харчування» - додає Олег Барна.

«Нашим побратимам з дніпропетровської 25-ії аеромобільної бригади подарували автомобіль, а також передали дарунки і землякам із зенітно-ракетної бригади. Відвідали військовий мобільний госпіталь, де несуть службу лікарі з виборчого округу №167 (Тернопільщина), по якому я обраний як народний депутат, який також забезпечили продуктами харчування» - сказав він.

Олег Барна підкреслив, що бойовий дух та патріотизм в українських військових знаходиться на вищому рівні.

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.