Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Іван Бабійчук нещодавно був призначений на посаду в.о. заступника голови Тернопільської ОДА.

Це відразу спровокувало шквал критики в його бік, мовляв, він був членом «Партії регіонів». Як докази наводилися окремі статті на анонімних місцевих веб-сайтах, які використовувались як елемент «чорного» піару ще в передвиборчий період, з метою дискредитувати «Блок Петра Порошенка».

Ще одним доказом слугувало посвідчення члена «Партії регіонів», виписане на ім’я Бабійчука Івана Геннадійовича.

Не маючи наміру оправдовувати чиновника, «Тернопільський тиждень» розшукав колишніх регіоналів, які поділилися секретами прийому в партію працівників ОДА у 2012-2013 роках.

За словами співрозмовників «Тернопільського тижня», за вказівкою Валентина Хоптяна і щоб виконати план прийому нових членів у «Партію регіонів», на кожне управління чи відділ ОДА була доведена кількість тих, хто має стати членом партії Януковича. Часто начальник структурного підрозділу сам визначав, кого треба «зробити» партійним, а вже в офісі партії працівниками обласної організації готували всі документи.

Значну частину даних брали в відділі кадрів ОДА і таким чином заповнювали партійні облікові картки. Часто ті, на кого оформлялися документи навіть не знали, що вони вже стали членами «Партії Регіонів», про що свідчить відсутність їхнього підпису на партійному квитку чи в обліковій картці та відсутність власноруч написаної заяви про вступ в партію.

Дуже подібно на те, що з Бабійчуком саме так і сталося.

Враховуючи близькість Івана Бабійчука з нардепом Степаном Барною, напрошується невтішний висновок: Барну хочуть скомпрометувати через його оточення і вишукують для цього будь-які факти, навіть якщо вони вигадані і не залежали від волі людини.

Це тільки посилює Степана Барну, який набирає популярності не лише на місцевому рівні, але і на рівні держави.

 

Коментарі  

 
0 #3 К. Красовський 18.03.2015 18:34
Тепер ми бачимо, як "журналіст?" відбілює ригів!!! А партія СДПУ(о) теж вигадана??? Попитайтесь у працівників Тернопільської ОДА про те, як Бабійчук з працівником міліціїв вимагали писати пояснення щодо відмови окремих робітників (головних спеціалістів) їхати в Київ на антимайдан...!!! І що писаки на це скажите??? Красовський бреше? Свободівець створює безпрецидентні наклепи на порядну людину?...
Цитувати
 
 
+2 #2 орко 18.03.2015 15:26
а в сдпу(о) його також записали без згоди???? просто звик міняти колір під владу
Цитувати
 
 
+2 #1 Василь 10 18.03.2015 15:12
заказна стаття. Ганьба
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.