Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль – єдиний обласний центр, у якому немає парку для скейтерів і роллерів.

Можливо, саме через це тернопільська молодь катається всюди, де тільки можна: в парках, по дорогах, на парковках торгових центрів,­ де є нормальне покриття. Але було б добре мати для екстремального катання спеціалізований майданчик.

До органів місцевого самоврядування скейтери міста зверталися вже неодноразово, розповідають активісти.

– Але кожного разу виникають різні проблеми, – розповідає один із ініціаторів створення скейт-парку. – Найсвіжіша з них: чиновники з міськради не дають нормальне місце під скейт-парк, і ігнорують нашу ініціативну групу під час прийняття рішень. Так, ніби вони цей парк для себе будують, а не для нас.

В Тернополі є близько двохсот скейтерів, а створення спеціального майданчика допомогло б у поширенні цього виду спорту, вважають активісти.

Вони й запропонували Надалу і Ко потенційні місця розташування скейт-парку: поблизу спортивної бази «Динамо» на набережній тернопільського ставу, або –  як особливий варіант на острові «Чайка» в парку ім. Т.Г.Шевченка, оскільки поверхня на цьому острові уже придатна для катання, що в свою чергу зменшує витрати на побудову зазначеного спортивного майданчика.

Міська влада спершу нібито погоджувалася на «Динамо», але потім чомусь думку змінила і вирішила «послати» скейтерів на… бульвар Куліша. Добре, що не в Березовицю. За словами спортсменів, кататися там ніхто не буде. Бо нікому себе показати, та й не дуже безпечно — там чужих не люблять. Влада зі свого боку обіцяє в майбутньому перенести скейтпарк в інше – “краще” – місце. Чому ж одразу не зробити, де слід?

Словом, 20 березня, о 16.00, в кафе “Карма кава” відбудуться збори, на яких начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту міськради Микола Круть буде “заспокоювати молодь, щоб перед виборами ненароком не піднявся шум”. Але замість того, щоб «заспокоювати», боячись про власні рейтинги, чи не простіше хоч раз дослухатися до того, чого хочуть виборці?

Місто

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.