Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відкритий аукціон із продажу бруківки, яку демонтували під час проведення ремонтних робіт з вулиць міста, відбудеться 16 квітня о 10 год. у приміщенні Тернопільської міської ради. Як стверджує міський голова Тернополя Сергій Надал, проведення аукціону зніме багато питань від тернополян щодо стану бруківки, її зберігання та ринкової вартості. Організовує та проводить аукціон Тернопільська філія Товарної біржі «Універсальна земельна товарна біржа «Придніпровська».

«У тернополян виникало багато думок про те, де знаходиться стара бруківка із вулиць міста, на яких ми провели ремонт, а також чутки про високу її вартість, — розповідає Сергій Надал. — Цю бруківку дуже складно використовувати повторно, адже вона різної форми. Саме тому ми пропонуємо тернополянам взяти участь у відкритому аукціоні з продажу цієї бруківки. Усі виручені кошти будуть направлені на ремонтні роботи у місті».

На аукціон виставлено два лоти:

Лот №1. Базальтова бруківка придатна для повторного використання в кількості 102,38 метрів кубічних. 

Лот №2. Базальтовий бутовий камінь-щебінь від бруківки в кількості 343,5 метрів кубічних.

На даний час вся бруківка знаходиться на зберіганні у комунальному підприємстві «Міськшляхрембуд». Оглянути її можна у робочі дні з 9 до 16 год. після попереднього погодження з підприємством. Для цього необхідно зателефонувати за тел.: (097)808-96-77 у всі дні, окрім вихідних.Кінцевий термін прийняття заяв для участі в аукціоні – три дні до початку його проведення.

Учасники аукціону зобов’язані внести реєстраційний внесок в розмірі 17,00 грн. без ПДВ, а також внести гарантійний (заставний) внесок на рахунок Біржі в розмірі 10% від початкової вартості за наступними реквізитами: одержувач платежу – Тернопільська філія Товарної біржі «Універсальна земельна товарна біржа «Придніпровська», р/р 26008011491306 в Тернопільському відділенні ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, Код 37687617.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.