Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільські бійці, які зараз в зоні АТО, не відразу зрозуміли, що до них приїхав мер Тернополя, повідомляє ДОБА Тернопільські волонтери завезли бійцям медикаменти, великодні набори та вітання від тернополян.

Організували чергову поїздку на Схід активісти “Автомайдану Тернопіль”, разом з ними поїхав мер Тернополя Сергій Надал та депутат Тернопільської міської ради Юрій Фартушняк (а ще Фартушняк є власником УХ-радіо та особистим піарником Сергія Надала - прим.ТТ)

Тернополяни відвідали бійців 24 бригади Збройних Сил України.

На передову вони привезли Великодні пасочки, малюнки дітей з школи №2 та №5, взуття, маскувальні сітки. Окрім цього були доправлені медикаменти та кровоспинні пластирі і продукти харчування. З військового спорядження привезли берці, штурмові рукавиці, тактичні маски, наколінники, рюкзаки, розгрузки.

– Хлопці були дуже задоволені, навіть були сльози в декого на очах. Всі були вражені та розчулені, що про них не забули. Бійці спершу не зрозуміли, що до них приїхав очільник Тернополя, поки їм не сказали. Для них це було дійсно важливо, що з самого Тернополя приїхав міський голова і привітав їх з Пасхою, – розповідає голова ГО «Автомайдан» Дмитро Гайдуцький. – Всі були приємно вражені і висловили думку про те, що на передову з такими поїздками потрібно відправляти побільше чиновників. Вони хоч побачили б, що відбувається на передовій, як хлопці одягнені та у що взуті.

В соцмережах така новина викликала неоднозначну реакцію. Але характерно, що більшість читачів сходяться на думці, яку висловив один з користувачів: «І як оце назвати, товариство? Це вже навіть не піар, а знущання! Ндл виявляється у нас герой!(«

Коментарі  

 
+1 #1 кіборг 15.04.2015 17:41
Чмо а не герой!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.