Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про свободівський "волейбольний" батальйон "Січ" ми писали не раз. І не тільки ми. Любов побратимів Тягнибока до піару оспівувалася багатьма інтернет-ЗМІ та блогерами.

Чого вартує тільки позування нардепа Головка в накрохмалених манжетах дорогої сорочки, які виднілися з-під нової камуфляжної форми...

Особливо цинічно виглядає піар за бюджетні (наші з вами) гроші.

Наприклад, безпосередня підлегла голови ОДА Степана Барни, керівник апарату облдержадміністрації Марія Чашка, замість того, щоб ходити на роботу, виставляє фотографії себе улюбленої з села Піски на Сході України.

Ніхто не применшує ролі тих, хто захищає нас з вами на передовій цієї новітньої неоголошеної війни. Але не можна добру справу робити нечесними методами. Не можна отримувати заробітну плату з бюджету і не виконувати своїх безпосередніх обовязків.

Хтось може заперечити, мовляв, пані Чашка має право перебувати у відпустці та використовувати свій час, як вважає за потрібне. Але тут варто звернути увагу, що і відпускні гроші також виплачуються з бюджету. І чи не взяла вона відпустку, щоб якомога довше зберегти за собою посаду?

Як висновок - роздуми для голови ОДА Степана Барни: чи довго ще свободівці будуть використовувати слабкість влади, щоб шкодити громаді області своєю бездіяльністю та цинізмом?

«Тернопільський тиждень»

 

 

Коментарі  

 
+1 #8 Олена Вікторівна 18.04.2015 23:46
До орисі. А що доброго зробив Надал для громади? Факти в студію... Катя ти вже задрала із воїми тупими коментами.Прошу вибачення перед читачами за ненормативну лексику.
Цитувати
 
 
+1 #7 Олена Вікторівна 18.04.2015 23:40
Цитую Марія Чашка:
Запрошую автора та замовника статті, як і власника сайту, ім'я якого мені відоме, завтра зі мною у Полтаву на похорон мого бойового побратима і друга, який не один раз за час моєї так ненависної вам відпустки за власний рахунок,захисти в мене від куль!!! А потім у Піски на передову "попіаритись"!!! Пісце в окопі я вам знайду!!!

Ой, не питання. І я була в Пісках, і була в Кримському і на БТРах фоткалась але цим не хизуюсь. А Ви пані відзвітуйтесь громаді що корисного Ви зробили для громади. Мала периписку із Вашим сином. Після деяких запитань він щез.. І на запитання не відповідає. Хоча в соц мережа поширює фотки. Нема що відповісти - то най має сміливість про це сказати
Цитувати
 
 
+4 #6 Віталій 17.04.2015 09:51
до чашки ! от якби тебе там не було то і твій побратим би не загинув, а ти б краще йшла у школу вчити, а не займайся популізмом/ ти ж сама бачеш шо ти нульова
Цитувати
 
 
0 #5 Марія Чашка 17.04.2015 07:58
Приїжджай, подивись. Будеш знати, що роблю.
Цитувати
 
 
+7 #4 Миска 17.04.2015 01:38
Чашка, вам уже нічого на виборах не допоможе, вертайтеся з Богом домів. І що ви цікаво в тих окопах ще робите, окрім до фото ставати?
Цитувати
 
 
-6 #3 Марія Чашка 16.04.2015 21:33
Запрошую автора та замовника статті, а також власника сайту, ім'я якого мені відоме, завтра у Полтаву на похорон мого бойового побратима, який не один раз захистив мене від куль!!! А потім у Піски на передову! Місце у окопі знайду вам усім!!!
Цитувати
 
 
-5 #2 Марія Чашка 16.04.2015 21:29
Запрошую автора та замовника статті, як і власника сайту, ім'я якого мені відоме, завтра зі мною у Полтаву на похорон мого бойового побратима і друга, який не один раз за час моєї так ненависної вам відпустки за власний рахунок,захисти в мене від куль!!! А потім у Піски на передову "попіаритись"!!! Пісце в окопі я вам знайду!!!
Цитувати
 
 
-6 #1 орися 16.04.2015 15:44
Та це нічого не мішає тернополянам,ні різного роду забудови,ні жодна реклама,ні робота мера ,яку він дуже добре виконує.Це просто всяка нечисть рветься до влади,бан дити90их,,та всякі заставні,муци,м енти та різні злодії.Тому і обруднюють мера .Богу видніше і Він все розставить на свої мсця.5agy
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.