Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шановна громадо м. Тернополя! Будівництво на Привокзальному майдані ведеться дуже швидкими темпами. Господарський суд його не припинив і повторне засідання відбудеться 23 квітня (суддя Шумський). Це свідома бездіяльність і затягування часу для того, щоб дати змогу будувати торговий центр. Таким чином, правові важелі впливу на припинення будівництва вичерпано! Громадські організації, які курують цей процес мовчать! Інші громадські організації і активісти не хочуть втручатися і брати на себе відповідальність! Де всі патріоти міста, яким не байдуже? Де всі кращі? Невже Всім подобається спотворення, яке сьогодні відбувається в історичній частині міста. Чекаю на Ваші пропозиції і готова брати відповідальність.

Наталія Карпишин, депутат Тернопільської міської ради

Коментарі  

 
+1 #7 Вот так 20.04.2015 18:09
Як можна йти проти громади, яка тебе ж вибирала? Та їй треба бути вдячним, а не воювати з людьми... Ото вже маємо мера....
Цитувати
 
 
+2 #6 Остап 20.04.2015 10:43
Надал любим способом добудує ту халтуру на привокзальній тому що взяв за це великий куш!
І сам в долі з забудовником-бандитом! Братва мля...
Цитувати
 
 
+2 #5 Марiка 20.04.2015 10:19
Дiйсно, Надалу наплювати на все i на всiх.Треба змусити його вiдповiсти за всi протизаконнi дii!
Цитувати
 
 
+4 #4 Ромко з вокзалу 18.04.2015 22:33
Надал зрозумів,що то перша і остання каденція і рішив нацарювати ще скільки можна,ось і пре як Яник на майдан,його просять а воно пре,як Надал з податкової.
Цитувати
 
 
-3 #3 орися 18.04.2015 20:34
А ти карпишина щось у своєму житті побудувала і взагалі що корисного зробила?Напено маєш бажання заробити іншим чином?Хто таких тупіц вибирає депутатами?Дивись ,щоб не вийшло як з лікарем,а то за гавкотню заплатять,а потім здадуть.Ганьба таким тупим депутатам.
Цитувати
 
 
+5 #2 Рома 18.04.2015 19:49
При видачі дозвільних документів на це будівництво порушено Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності» :
• Ст.5 п. 2.
• Ст.8 п.3
• Ст.24 п. 4.
• Порушено ст.25 п.1 та 2.
Порушено Порядок надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст, затверджений Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07. 2011 р. № 109 п.2.4
Підставою для відмови у видачі містобудівних умов та обмежень є невідповідність намірів забудови земельної ділянки положенням відповідної містобудівної документації на місцевому рівні. Не відповідає генплану та плану зонування, більше нічого не потрібно.
Чому досі відповідальні особи не покарані чи не сидять у відповідності до п. 7. Ст.18 вказаного вище Закону –
Цитувати
 
 
+5 #1 РНБО. 18.04.2015 19:26
Котлован засипати потрібно негйно.А всіх причетних до незаконого корупційного рішення,без обговорення з громадою м.Тернополя,відпр авити в місця позбавлення волі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.