Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Майже усі заощадження зникли з будинку жительки Шумського району, після того як до неї завітали дві невідомі жінки під приводом купівлі пір’я. Працівники міліції розшукують крадійок.

«За словами потерпілої, вона разом з чоловіком поралася на городі, — розповідають у прес-службі обласного управління міліції. — Вдома залишалася лише її старенька матір. Двері будинку були незачиненими і цим скористалися зловмисниці. Зайшовши до помешкання, в одній із кімнат знайшли сховок з золотими виробами та грошима.Заявниця помітила незнайомок вже на порозі. Жінки пояснили, що купують у людей пір’я. Почувши у відповідь, що господиня нічого не продає, вони поспішили зникнути з чужого подвір’я.Пропажу грошей та коштовностей потерпіла виявила лише через деякий час. Загальна сума втраченого – понад 100 тисяч гривень. За допомогою звернулася до правоохоронців. Міліціонери розшукують злодійок».

Подібні випадки крадіжок — не поодинокі. Незнайомці їздять селами під приводом купівлі-продажу різних речей, а насправді обкрадають помешкання. Правоохоронці радять жителям області бути обережними. Обов’язково зачиняйте двері своїх домівок, навіть, якщо залишаєте їх на нетривалий час. Не залишайте власне майно без нагляду, намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях. Не довіряйте незнайомцям і не впускайте їх до своїх будинків. У разі появи у вашому населеному пункті підозрілих осіб або транспортних засобів, негайно телефонуйте правоохоронцям.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.