Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ох і хитра в Тернополі міська рада на чолі зі "слизьким" Сергієм Надалом. Ось приклад цьому. Останніми роками в місті по варварськи знищують зелені насадження (тільки один приклад на фото). Подають це під «соусом» щорічних планових екологічних заходів (про це ТТ писав вчора у статті В Тернополі обрізка дерев вигідна міській раді?)

І тим часом ще й дурять чиновники містян різноманітними міроприємствами, під час яких начебто озеленюють місто. Знищують сотні дерев, а садять десятки. При цьому ще й не забувають пропіаритися.

Як рапортує сайт мерії,  «25 квітня о 12.00 год. Тернопільська міська рада та члени організації «Файне місто» долучаться до Всеукраїнської екологічної акції «Дерева миру», у рамках якої у парку ім. Тараса Шевченка спільно висадять десять саджанців дерев виду «платан». Опісля цього для учасників буде проведена лекція Тернопільського вуличного університету на тему «Актуальні світові еко-тренди».

«Назва акції «Дерева заради Миру» сьогодні звучить дуже актуально для тернополян та усіх українців, - зазначає міський голова Сергій Надал. – Адже ми повинні вигравати війну і на Сході України, і одночасно підтримувати мир у навколишньому середовищі, збільшуючи кількість зелених насаджень та підтримуючи екологічні ініціативи».

Нагадаємо, що акція «Дерева миру» буде черговою у цьому році екологічною ініціативою, яку підтримує міська рада. Раніше, у рамках двомісячника благоустрою, міська рада вже висадила понад 70 декоративних дерев видів «павловнія», «тюльпанове дерево» та «платан» у парку ім. Тараса Шевченка»

 alt 

Фото Світлани Чернецької

 

Коментарі  

 
+3 #4 Русланович 24.04.2015 15:34
Той пень що залишився треба Сергію Віталійовичу в кабінет занести і кинути йому на стіл , хай буде йому соромно!
Цитувати
 
 
+3 #3 Миронтій 24.04.2015 14:36
Справжній популіст та слизький політик, котрий забудовує весь Тернопіль, знищуючи всі озеленення, дерева, а при дню Довкілля хизується що буде приймати участь у садженні 10 кустиків дерев!
Аж плакати хочеться)
Цитувати
 
 
+4 #2 Лев 24.04.2015 14:21
Зроблять на гривню, а піаряться ніби на мільйон. А дерево нічо так, краса "неопісуєма")))
Цитувати
 
 
+6 #1 Олена2 24.04.2015 14:06
Пiаряться на всьому.Надал задурився вже на нiц.Тернопiль завжди рахували самим зеленим мiстом Захiдноi Украiни. А тепер однi обрубки стерчать.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.