Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі влада дерибанить все, що тільки можна: стадіони, парки, комунальне майно, бюджет. Але щоб задурити електорат, Надал з компанією чинить хитріше – вони демонструють свою "бурхливу" діяльність, вкладаючи кошти громади в ремонти міжбудинкових територій.

З точки зору піару це вигідно – адже пересічний тернополянин, вийшовши з власного помешкання, бачить що його двір у порядку. А отже влада щось робить. І йому вже немає діла до того, що десь в іншому куточку міста розкрадають землі.

І такий підхід успішно використовують радники мера міста.

А сайт міськради справно рапортує:  «У Тернополі продовжується капітальний ремонт прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, тротуарів, а також ряду інших об’єктів житлового фонду. Наразі уже ремонтні роботи завершені у дворах на вул. Бандери, 74 та вул. Слівенській, 3, а також поблизу триває облаштування тротуару фігурними елементами мощення вздовж вул. Слівенської.

Оглянув стан проведення ремонтних робіт міський голова Сергій Надал.

«Об’їзд об’єктів, де проводять ремонти, я проводжу постійно, щоб почути думку тернополян та побачити якість виконаних робіт, - зазначає Сергій Надал. – Наприклад, роботи на вул. С.Бандери, 74 та вул. Слівенська, 3 були проведені у комплексі, адже ці об’єкти знаходяться неподалік один одного. Проекти були замовлені ще минулого року, у яких була врахована думка мешканців щодо розміщенням сміттєвих контейнерів, дитячих майданчиків та облаштування проходів через двори».

Як додає Сергій Надал, наразі капітальні ремонтні роботи проводяться у дворах будинків на вул. 15 Квітня, 5, вул. Б. Лепкого, 14, вул. Лучаківського, 12, вул. Симоненка, 2, міжквартального проїзду на вул. 15 Квітня, 7 – вул. Братів Бойчків, 5. Також триває капітальний ремонт тротуарів, відповідно до затвердженої програми, на вул. Є. Коновальця, вул. Морозенка, 5, вул. Миру та інших об’єктах».

  надал, фото, мер, тернопіль, тернопільський тиждень  

Коментарі  

 
+1 #1 Володимирrrr 27.04.2015 11:44
:lol: І з стадіону зробив парковку. В здорових вихлопах зелені діти.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.