Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати обласної ради, як і її керівництво та персонал, знаходяться в стані легкої паніки. Більшості з них загрожує звільнення та позбавлення посад у звязку з можливим достроковим припиненням повноважень обласної ради.

Зірване на минулому сесійному засіданні голосування за зміни до бюджету показало, що не всі в обласній раді готові до співпраці з новим головою ОДА (до речі, в недалекому минулому також депутатом обласної ради) Степаном Барною.

В команді керівника області розуміють, що бюджет має стати головним чинником позитивного впливу на електорат напередодні місцевих виборів. Тому з позицією депутатів обласної ради, де майже половину складу становлять свободівці, ніхто панькатися не збирається.

За словами одного з заступників глови ОДА, Барна цілком серйозно розглядає варіант піти стопами свого попередника Юрія Чижмаря та вийти з пропозицією достроково припинити повноваження Тернопільської обласної ради.

В разі прийняття такого рішення, вся влада сконцентрується в руках ОДА (що стратегічно вигідніше напередодні виборів), а вибори нової обласної ради співпадуть в часі з датою чергових місцевих виборів, які попередньо мають відбутися в останню неділю жовтня 2015 року і додатково витрачатися на них не потрібно буде.

Свободівцям, як і іншим депутатам, не залишиться нічого іншого, як завчасу розпочати виборчу кампанію, яка, зрозуміло, базуватиметься на критиці Президента та його ставленика. 

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.