Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратура направила до суду обвинувальні акти щодо лікарів за організацію незаконного обігу сильнодіючих препаратів.
 
Прокуратура міста Тернополя направила до суду два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно медиків за фактами незаконного збуту сильнодіючих лікарських засобів.
 
Зокрема, один із обвинувальних актів скеровано до суду стосовно групи з 4 осіб, які збували на території міста Тернополя сильнодіючі лікарські засоби «Димедрол» та «Соннат» за ч.4 ст.321 та ч.3 ст.358 КК України.
 
У складі цієї злочинної групи була лікар одного із закладів охорони здоров’я міста Тернополя, яка за певну винагороду видавала рецепти на дані препарати, попередньо вносячи до них неправдиві відомості. Решту учасників злочинної групи купували в аптеках сильнодіючі лікарські засоби та збували їх на території міста Тернополя. Рецепти виписувалися на неіснуючих людей, на мертвих, на людей з вигаданою адресою. Жодних записів в амбулаторних картах пацієнтів, як цього вимагає законодавство, не було зроблено. 
 
Обвинуваченим, у разі доведення їх вини, загрожує покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.
 
Крім того, прокуратурою міста Тернополя скеровано до суду обвинувальний акт стосовно лікаря однієї з медичних установ міста за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.321 та ч.3, 4 ст.358 КК України. 
 
Досудовим розслідуванням доведено, що лікар виписував рецепти на мертвих та неіснуючих людей, після чого сам купував сильнодіючі лікарські засоби «Димедрол» та «Соннат» у аптеках міста та збував їх вроздріб з метою отримання наживи.
 
Обвинуваченому, згідно з санкцією інкримінованого кримінального правопорушення, загрожує покарання від 3 до 5 років позбавлення волі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.