Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно тернополяни дізнались, що народний депутат Тарас Пастух, який представляє у Верховній Раді наше місто, – виявляється, мільйонер. Нагадаємо, за 2014 рік Тарас Пастух задекларував трохи більше 2 мільйонів гривень. З яких – лише майже 52 тисячі гривень склала зарплата. Понад 700 тисяч – це доходи від провадження підприємницької (!) та незалежної (!) професійної діяльності. Левова ж частка доходу – понад 1 мільйон 200 тисяч гривень припадає на розділ «інші види доходів».

Що цікаво, більшу половину минулого року Пастух розповідав тернополянам, що з весни пішов добровольцем на фронт і не покидав передову доти, поки не отримав довгоочікуваного мандату нардепа. Тож яку, цікаво «зарплату», «підприємницьку та професійну діяльність» нардеп-«невидимка» зумів отримати у зоні АТО аж на 2 мільйони?

До слова, не бідували торік і члени сім’ї Тараса Пастуха. Вони задекларували – майже пів мільйону доходу. І якби не вимога офіційного оприлюднення декларацій депутатами Верховної Ради, виборці й досі наївно би вірили у те, що їхній мажоритарник нічим не відрізняється від інших хлопців-добровольців…

Власне, уся виборча кампанія кандидата Пастуха будувалася на популярній тоді темі АТО. Сам Тарас Пастух навіть програми своєї не показав виборцям, бо начебто «на війні немає часу на такі дрібниці»….

Водночас переконував, що у разі обрання його народним депутатом не змінить військову службу на мандат, бо не гоже залишати побратимів на передовій... Щоправда, одразу після перемоги побратими виявилися забутими, а передова – покинутою… Але це мало кого здивувало. Бо що тільки не обіцяють тернополянам під час виборів?

До речі, у чесності Тараса Пастуха ще у 2012 році засумнівався громадський рух «Чесно». Перед тодішніми парламентськими виборами були оприлюднені результати статистичних досліджень відповідності кандидатів в депутати по Тернопільській області по одномандатних округах. Тарас Пастух тоді теж брав участь у виборчих перегонах. Але, як і на мерських виборах 2010-ого, знову опинився в аутсайдерах.

Отож, у русі «Чесно» кандидатів у народні депутати визначали за наступними критеріями доброчесності: прозорість задекларованих доходів і майна та їх відповідність способу життя. Ще тоді попри відносно незначні доходи (а Тарас Пастух на той час обіймав посаду гендиректора пивзаводу «Опілля) він придбав і земельну ділянку, і житловий будинок, і авто за 300 тисяч гривень. Активісти руху «Чесно» дійшли висновку, що задекларовані доходи Пастуха не відповідали його справжнім доходам.

Сьогодні вже мало для кого є таємницею, що на останніх парламентських виборах Пастух мав серйозну підтримку чинного мера Тернополя Сергія Надала. Саме з благословення колишнього податківця Пастух і став нардепом, бо команда міського голови активно працювала проти тодішнього нардепа, хоч і побратима, Олексія Кайди.

Тепер же настав час віддавати борги.

Тож як стало відомо, Тарас Пастух виступить технічним кандидатом Сергія Надала і, посприявши його виборчій кампанії на другу каденцію, віддячить тому за свою перемогу.

І нічого від цього Тарас Пастух не втрачає.

Бо після вдало проведеної кампанії на користь Сергія Надала він спокійно повернеться у крісло нардепа й продовжуватиме нарощувати свій власний капітал, забувши про тернополян так само, як і торік – про побратимів з передової... 

На фото: Тарас Пастух, який не брав участь в реальних бойових діях, екіпірований так, що йому позадрили б чи не всі справжні захисники України... 

  alt  

Коментарі  

 
+8 #5 Вітя 14.05.2015 16:48
З Тернопільщини в АТО пішли сотні добровольців і навіть довідки учасника не можуть отримати. а тут депутат ще й мільйонер. Всім зразу було зрозуміло, що показуха.. А люди повелись на популізм. Надал з Самопоміччю "на ти" і плетут разом інтриги
Цитувати
 
 
+7 #4 Олена3 14.05.2015 16:43
Та сцикотно просто Надалу, бо реально його взути може Самопоміч.
Цитувати
 
 
+7 #3 АБЗАЦ 14.05.2015 15:15
Політичний Клуб-Багатеньких Аферистів Міліонерів! (ПК БАМ)
Надал достатньо накрав $ щоб підкупити любого політика, та й багатенький ПастуХшок, який пройшов у Раду обманним шляхом буде відробляти на того лисого пройдисвіта, що до ниточки обібрав Тернополян і прописався в Іспанії. Ну ви зрозуміли - вхід тільки для своїх, а дурні далі голосують за злодіїв податківців та самозванців!
Цитувати
 
 
+11 #2 Петруньо 14.05.2015 14:44
Сомозванці що одни, що другий!
Знову з Надалом задурять людям голови своїм АТО та вишиванками, а насправді - плювали вони на всіх, в голові одна влада та гроші! А місто як не розвивалося так і не буде, одна хаотична забудова побратимами та земельний дерибан в обхід міського бюджету!
Цитувати
 
 
+6 #1 Олена2 14.05.2015 14:32
Не знаю навiть як коментувати таке. Зауважте, Надал зу всiх сторiн пре.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.