Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Навіяно заголовками статей «На пам’ятник Данилу Галицькому повісили фартуха».

Зізнаюсь, піймав себе на думці, що уявив, як начепили на великого короля не вбрання, а лінчували когось на ім’я «фартУХ», пише журналіст порталу Тернополяни

Останні кілька тижнів журналістське середовище, політикум та громадський сектор Тернополя серйозно стурбований наростаючим рівнем цинізму та чорним піаром.

По-черзі у ЗМІ про різних непов’язаних та навіть конкуруючих між собою політиків, активістів, керівників несподівано викладаються різноманітні смажені «факти» та так звані «аналітичні роздуми». Причому робиться це не завжди професійно, але вишукано, цинічно і виключно анонімно. Для цього з’явилось навіть кілька нових анонімних інтернет-ресурсів та надрукована «правдива» газета. І це ще не почались місцеві вибори! Що ж буде під час виборчої кампанії?

Дісталось і Віктору Шумаді, і Тарасу Пастуху, і Степану Барні, і Петру Ландяку, і Роману Заставному, і багатьом іншим.

Хтось оцінює це як закономірний процес, хтось шокований, а хтось, як я, почав посипати голову попелом і казати «до чого ми дійшли?». Але згодом поставив собі та колегам по цеху питання: А хто це «ми»? Давайте зізнаємось хто з нас і навіщо настільки опустив моральну планку і перейшов на огидний чорний піар?

І як не дивно, ниточки усіх моїх кількатижневих «розслідувань» та дискусій з колегами, політиками ведуть до однієї команди чи то навіть особи.

Нею виявилась відома, але скритна в середовищі медійників людина, вірний солдат найнаціоналістичного мера в Україні та ще й народний обранець – Юрій «ФартУХ».

Складається враження, що ця особа зацікавлена, щоб усі політики й активісти сварилися між собою, а «проффесіонал» «ФартУХ» чи то за великі гроші замовника, чи то для власного задоволення - по-черзі і без будь-яких моральних обмежень «мокає в багнюку» різних публічних осіб, зіштовхуючи їх між собою.

Можливо це така новітня стратегія політичної боротьби? Назвати її можна «Збий льотчика ще до того як він вирішив стати льотчиком». І полягає вона у тому, щоб у тернополян сформувалось враження, що вони взагалі не мають вибору, що усі брехуни, усі аморальні, усі нечисті на руку. І на фоні тотальної зневіри бабусі-дідусі дисципліновано підтримали на виборах «сильного господарника» Сергія.

Закликаю політиків, активістів, журналістів та звичайних тернополян від сьогодні значну увагу приділяти чоловіку, котрий вирішив, що йому дозволено грати без правил почуттями людей – Юрію «ФартУХу». Чоловік вирішив, що зможе вільно «грати» усіх кого забажає окрім боса? Тож давайте і ми разом його «покохаємо».

Примітка ТТ. До речі, є в Тернополі такий собі депутат міської ради від "Свободи" і власник радіостанції УХ-радіо Юрій Фартушняк, який "обслуговував" раніше Заставного, а тепер Надала. "Обслуговував" в сенсі як політтехнолог, як він сам себе називає, зі своїм компаньйоном, також депутатом міськради від тягнибоківців, Михайлом Окаринським...

Днями на цю тему, тобто про те, як команда Надала, натхненником брудних технологій в якій є саме Юрій Фартушняк, а ще такі посіпаки мера як Григорій Бурбеза та інші, як стверджують наші джерела, ТТ починає цикл публікацій. В яким ми розкажемо, як і чому певні люди поливають потенційних конкурентів поки що діючого мера відвертою брехнею.

І які для цього вибирають методи та шляхи ...

          

 

Коментарі  

 
0 #5 ганна 19.05.2015 13:34
в1н балкон1в не бо1ться, бо ст1льки йому заплачен. що в1н спок1йно зникне 1з вашо1 пров1нц11 1 у "кра1ни-агресора" поселиться 1 буде спок1йно жити 1 продовжувати дал1. А ви п1дскакуйте дал1, вч1ться за хабар1 1 вч1ть за ни х же сво1х д1тей - тод1 особливо будете осв1чен1 1 прямо в Европу.
Цитувати
 
 
+2 #4 Олег 15.05.2015 11:07
Самому нема чим похвалитися, тому топить інших. Тоже мені політтехнолог, не боїться, що проти нього зіграють його ж методами....?
Цитувати
 
 
+2 #3 Олена2 15.05.2015 09:57
Фартушняк- чорнушник. Авантюрними своiми дiями вiн навмисно провакуе. Сьогоднi вiн пiарить Надала, а завтра кого?
Цитувати
 
 
0 #2 ганна 15.05.2015 08:48
а ви Надала не поливаете брудом? Так що ви одне одного одинаково коштуете.
Цитувати
 
 
+2 #1 Seltik 15.05.2015 07:58
Надал всіх брудом не обільєш!!!
Обов'язково знайдеться тобі перспектива серед молодих та амбіційних.
А ФартУХ як був чмошником та га*доном так і залишається, обережно бо таким балкони падають на голову)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.