Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За те, що студент не вчився в ПТУ, а був зарахований до навчального закладу лише за пару тижнів до отримання диплома, він вирішив розрахуватися з викладачем за отримання диплома пляшечкою недешевого віскі.

Ніби і поширена практика, однак закони України трактують це, як хабар.

Викладача затримали і справу передали в Тернопільський міськрайонний суд, щоб притягнути його до адміністративної відповідальності.

Але не все так просто!!!

Суддя Сливка Л.М. вважає, що віскі не такий вже і хабар, а викладач не посадова особа, хоча працює в державному навчальному закладі і заробітну плату отримує з бюджету (наших з вами коштів).

Як результат - 15 травня 2015 року суддя закриває провадження у справі про притягення викладача ПТУ до адміністративної відповідальності, у звязку з відсутністю в діях складу правопорушення. 

Тепер в Тернополі офіційно можна отримувати хабар у вигляді віскі вартістю близько 600 гривень. Так вважають тернопільські судді?

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 ганна 19.05.2015 15:40
1 ще хочу додати: судд1в чомусь зовс1м не ц1кавило те, що це явне порушення закону в видач1 диплому. А вони чомусь розбирають не ф1ктивну видачу диплому, а пляшку, котру за це в1ддали. Як можна видати диплом людин1. котра не в1дв1дувала заняття? За це кер1внику ПТУ повинна бути кара. повязана з обмеження вол1, а не догана за пляшку там чи в1ск1, чи коньяку ск1льки б вона не коштувала та пляшка. Все якось перекинуто з ниг на голову.
Цитувати
 
 
+2 #1 ганна 19.05.2015 13:28
ну тут н1чого дивного немае. 1 тому немае н1кого 1з тепер1шньо1 молод1 розумного. бо вс1 дипломи куплен1. а учн1 та студенти не в1дв1дують заняття зовс1м. Звичайно, з такими як1 хочеш майдани можна робити 1 "впарювати" 1м можна що хочеш - вони ж все одно н1 в чому не розбираються. кр1м як дати хабара.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.