Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТОП-новина 19 травня - затримали з хабарем заступника міського голови Володимира Камінського.

Про те, що депутат обласної ради Володимир Камінський є довіреним неофіційним "касиром" Сергія Надала почали говорити після того, як Володимир Володимирович перестав бути наглядачем над міською радою від тодішнього голови обласної ради Олексія Кайди. І відомого в певних колах авторитета.

Чи то Кайда послабив свої позиції, чи то Надал щось запропонував Камінському, але той змінив господарів і зажив, як у Бога за пазухою.

Чутки про відкати, нові авто та шикарне життя так і ширилися маленьким провінційним містечком.

На пана Камінського нарікали всі, хто хотів вирішити свої справи у міській раді - за все була встановлена "такса".

Не шкодував заступник Надала, як то кажуть, "ні жінок, ні дітей". Пояснення одне - і наверх щось треба занести, мовляв, то не я такі правила встановив і недвозначно показував пальцем вгору, де випадково розташований кабінет міського голови.

Зараз, коли Камінського вивели заарештованого, в Надала було два шляхи, як можна себе повести у цій ситуації.

Один з варіантів - "злити" Камінського, інший - стати на його захист.

Сергій Віталійович вчинив прогнозовано: розуміючи, що Камінський на допитах зможе розказати все, Надал почав захищати підлеглого, вигадувати історії з хворобливістю свого заступника, показувати свою незгоду з умовами затримання (до речі, ще ні одне затримання хабарника в Україні не обходилось без шарпанини між підозрюваним та правоохоронцями), переводити все в політичну площину.

Цікавим також є факт щодо участі Антона Геращенка у всій цій історії...

Декілька місяців тому він приїжджав в Тернопіль на запрошення ... Романа Заставного, партнера Сергія Надала в медіа-бізнесі та в бізнесі, повязаному з контролем за окремими обєктами нерухомості.

Про те, що Геращенко причетний до затримання Камінського і сталося це після його візиту у Тернопіль, він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Тепер тернополян чекають нові факти, адже сидіти "за всіх" Камінський точно не захоче, тим більше, що стаття передбачає і конфіскацію.

А що саме розкаже слідству Камінський і чи викрутиться Надал - справа декількох місяців - вибори 26 жовтня.

Більше того – якщо на час слідства Камінський сидітиме не у місцевому СІЗО, а в столичній «Лукянівці», то розкаже він все і про свої гріхи, і про побратимів, і про Надалові…

І таки сяде…

P.S. «Камінського, як будь-якого іншого працівника міської ради, ніхто не затримував на хабарі. Після того, як вони зламали двері у всі кабінети в міській раді: заступника, секретаря, вони зустріли Камінського, пред’явили йому звинувачення та у присутності чотирьох людей з міської ради вчепили наручники. Адвокат наполягав, що це незаконне затримання і жодних підстав нема, бо ніяких дій, ніякого злочину не відбулося», – заявив Сергій Надал після всіх подій.

І знову брехня від мера Тернополя. Адже на той час вже було офіційне повідомлення Генеральної прокуратури, що Камінського затримали за вимагання і отримання хабара у розмірі 217 тисяч гривень.

І ще - на вельми промовистих світлинах (переглянути їх можна ТУТ)  журналіста Андрія Вербицького, чітко можна бачити, що «хворобливого» Камінського виводили через «чорний» хід без жодних наручників.

То певно, Надалу в перестрашеному стані кайданки на руках поплічника привиділися? Чи приснилися?

«Тернопільський тиждень»

    камінський, затримання, арешт, фото, хабар, тернопільський тиждень    

Коментарі  

 
-2 #15 марина 21.05.2015 19:06
Люди люди))Розводять вас а ви ведетесь :lol: :lol: Такі заказухи і маски шоу якраз для того і робляться аби показати як Аваков "працює"..а він то ніфіга не працює.Тому відставка його чекає.Бо народ ж не дурний!
Цитувати
 
 
+2 #14 bybasj 21.05.2015 15:35
Валодя---ти будеш мовчати ..саратників не видають ніколи (ЧЕСТЬ КАТОРЖНИКА )....фільм фальшивомонетне к
хотя партії свобада нїякої честі .
я говорив давно . пр і свобода одне і теж тільки в тернополі немає таких ресурсів
Цитувати
 
 
+3 #13 Анбелівеблі 21.05.2015 09:44
Геращенко був в шоці коли побував в Терні і вислухав про діяння свободівців з міської ради! Ото певно поділився враженнями з аваковим. То було справою честі засудити цих бандюг! Тепер тернополяни можуть щиро уважати Міністра МВС і його помічника.
Цитувати
 
 
-5 #12 Паша 21.05.2015 07:31
Війна проти Свободи продовжується!! ! свої провали Аваков списує на патріотів!
Цитувати
 
 
+1 #11 Йосип 20.05.2015 16:35
Та до якого кінця він доведе) Йому скоро кінець.Вже ініціюють його відставку. Він ні одного злочину не розкрив, головний хабарник МВС, цирки він тут влаштовує в Тернополі, в Києві багато роботи маєш чоловіче.
Цитувати
 
 
0 #10 Галина 20.05.2015 15:47
Шо тобі та сволота наробила? Тоже мені "Маски шоу" зробили. Одних бандитів з влади вижали, то прийшли другі. Та риба(Аваков) ще трохи посіпається і злиняє віддихати до Азірових. А нашій міліції позор!!!
Цитувати
 
 
+6 #9 це Я 20.05.2015 15:42
Цитую обєктивно:
хороший текст і думаю правдивий, саме так і буде, Аваков це діло доведе до логічного кінця, і судді продажні не поможуть 8)


Краще б пан Аваков довів, або хоча б почав діло по вбивствах людей на майдані. Чому жоден із злочинців не був покараний? Ті ж самі злочинці сидять в МВС. А начальники ДАІ міліонера чому не садить? Показуху вони тут влаштували.
Цитувати
 
 
+2 #8 Настя 20.05.2015 15:37
підтримую коментар, про те, що Аваков хоче залишитись на посаді, сворює видимість своєї роботи, грається в супер-героя який викриває хабарників :o як тільки в раді почали збирати підписи про відставку Авакова, так він зразу зашевелився :-)
Цитувати
 
 
+7 #7 Антисвобідний 20.05.2015 11:36
якшо прийде з Самопомочі,то так і буде, бо це друга Свобода!Такі події мають навчити тернополян вибирати не симпатіями - бо він більший "патріот" і рве на собі сорочку; а головою - хто зможе змінити місто на краще, не крадучи при цьому таких сум як Надаль! При попередній владі Тернополю жилося куди краще.жаль,шо пізно це зрозуміли :(
Цитувати
 
 
-4 #6 Юра 20.05.2015 10:29
Люди які ви всі наівні, прийде до влади хтось із "самопомічі",чи ще з якоїсь другої партії, буде аналогічно, зараз просто йде злив нашої влади, для вивільнення місця на посаду мера, от і все)Але ви тільки бачите все негативне, а позитивного ви не хочете бачити, ось такі люди, а ще хочуть в Європу, нам до Європи ще далеко, почніть з себе а не з влади)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.