Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

 

Забудова стоянки та скверу на вулиці Миру, викликала багато балачок, дискусій та обурень. Та тернополяни толком і не знають, що збудують на майже 40 сотих землі...

Хтось думає думає, що мова про багатоповерхівку, хтось знає про мийку, чимало чули про готель і далеко не всі знають, що місце будови не лише стоянка, а й добрий шмат зеленого скверу.

Аби розповісти тернополянам про будівництво, з'ясувати хто, що і за скільки, а також зв'язки забудівників та чиновників міськради, почали журналістське розслідування. Один з його етапів — збір офіційної, відкритої та публічної інформації. Інструмент роботи — інформаційний запит. З ним і звернулись до Сергія Надала. Але в міській раді тотальне приховування публічної інформації та порушення законодавства. Відповіді ми не отримали!

Якщо пан Надал (на ім'я якого звертався) і пан Кібляр (який по логіці буде виконавцем запиту) вважають, що примітивна невідповідь на інформаційний запит приховає ще одну земельну оборудку — помиляються. Ще 6-го травня я звернувся з запитом. Сьогодні набрав відділ звернень, бо ж замість 5-ти днів, прочекав 15 (!!!). А там почув новий юридичний термін: "Ваш запит відхилений міським головою". Хотілося б нагадати чиновникам, що запит, то не заява, не звернення, не прохання і не клопотання. Це законна вимога надати публічну інформацію, яка не може бути відхилена. Це, до слова, не вперше коли міська рада затримує відповідь на запит, дає не повну відповідь, відмовляється відповідати на окремі питання чи надсилати документи. Так, це дуже сповільнює роботу журналістам, але панове посадовці — якщо вистачило розуму на дерибан, то може б його вистачило і на чесне виконання своїх обов'язків та законів? Якщо сьогодні відповідь на запит не отримаємо, звернемося до представника вповноваженого з прав людини з проханням притягти до адміністративної відповідальності Сергія Надала.

Андрій Шкула, 20 хилин

Коментарі  

 
+1 #3 Сергій 2 23.05.2015 22:10
Надал нікого не чуеть і зовсім нікого не боїться. Але прийде час і йому за все прийдеться відповісти.
Цитувати
 
 
+1 #2 Аліса2 22.05.2015 14:17
цікаво як вони це пояснювати будуть...
Взагалі людей за нішо мають, жах якийсь...
Цитувати
 
 
0 #1 ВолодимирКо 22.05.2015 08:30
Ну то просто взагалі...
Банальна земельна мафія Надала в Тернополі рулить, витворяють що хочуть, просто знущаються!!!
Тільки ми громада зможемо зупинити це безчинство!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...