Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Спецоперація міліціонерів з затриманням заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського (керівник прес-служби міськради Катерина Калуш запевняє, що його вже відпустили під заставу у майже сто тисяч гривень) спровокувала шквал обговорення.

Ті, хо мав з ним справу, або чув про його "діяльність" - відкрито та без тіні сумніву радіють, мовляв, справедливість таки є.

Міська ж влада і її симпатики кинулись захищати свого працівника та апелювати до процедурних питань, уникаючи неприємних для себе розмов про те, а "чи був, власне, хлопчик", тобто чи сидів таки Камінський на касі?

Редакція
"Тернопільського тижня", як завжди знає більше та може вдатися до власних прогнозів.

За нашою інформацією з середовища свободівців, Володимир Камінський попри  грізний вид, був всього лише таким собі касиром-вишибалою. В його обовязки входило допомагати підприємцям зрозуміти, що податки треба платити. І щоб гроші не погубилися  в дорозі, він любязно погоджувався потримати їх  у себе. Саме тому він був куратором таких "прибуткових" галузей, як земля, архітектура та будівництво, транспорт, комунальне майно тощо.

Всі "податки" мали йти не лише на розкішне життя тих, для кого він їх "збирав", але і на майбутню виборчу кампанію. 

Скандал з Камінським - перший цвях у домовину бажання Надала переобратися на другий термін.

По-переше, призупиняться тіньові грошові потоки.

По-друге, підприємці протрактують ситуацію з Камінським по-своєму і частина з них погодиться працювати зі слідством, відмовиться від носіння "податків" та шукатиме для підтримки іншого кандидата на посаду міського голови.

По-третє, якщо Камінський заговорить, або почнеться ревізія всіх земельних та майнових питань, то полізуть нові факти, які іміджево двома тротуарами та одним фонтаном перекрити буде неможливо.

По-четверте, скандали (особливо корупційні) з топ-менеджерами органів місцевого самоврядування завжди були на особливому контролі як правоохоронців, так і громадськості. Обшук, виведення з кабінету та слідчі дії (як би це не проводилося) не швидко забудуться...

А вибори вже в жовтні..

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+4 #7 Сергій 2 23.05.2015 22:29
Надалу і без Камінського вже давно ніхто не віре. А Камінський все робив з узгодою Надала.
Цитувати
 
 
+2 #6 оленочка 23.05.2015 20:46
Показовим був виступ надала на інтері, особливо показовим був момент коли надал яросно розказува, про безпідтсавність затримання камінського, махав флешкою з відео і тут його праткично перебив іллєнко, який наголосив, що корупціонери, навіть якщо буде доведено, що це свободівці, то повинні сидіти.совпаденіє?? не думаю!)) Це другий сигнал, а перий сигнал було те, що Камінського не прийшли захищати усі 80 депутатів обласної та міської ради, вони ж могли того буса на руках винести, але не прийшли, совпаденіє?? не думаю!)) Так, от походу Надала кинули, свої ж кинули, він думав що умнік і забув що в ответі за тих кого приручив. А відповідати повинні усі разом взяті, це ж ланцюжок: Надал дає вказівку камінському, камінський виконує, але є ще документи які підписують інші люди, і які несуть відповідальніст ь за законність тих документів. Якщо боремося з корупцією, то вже так як прати з тайдом, без плям, ну а якщо ж так не вийде, то влада ж знає по них (чи до них) прийдуть.
Цитувати
 
 
+4 #5 Юля 22.05.2015 17:11
Спецоперація міліціонерів з затриманням заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського провалилась )) може там і шось не чисто..але нарубали дров хлопці, щось вже в мене є сумніви , що був там той хабар...! :sigh:
Цитувати
 
 
+4 #4 Денис 22.05.2015 14:53
Надалу й без Камінського на цих виборах би нічого не світило
Цитувати
 
 
0 #3 люда 22.05.2015 13:24
Та не брав той камінський ніякого хабара :lol: Він просто став жертвою в серіалі Авакова "подивіться як я корупцію викриваю"https://www.youtube.com/watch?v=xBH_vkMc744
Цитувати
 
 
+11 #2 Судьба - злодейка 22.05.2015 12:18
Справедливість настане тоді, коли сяде і "чорний принц"- БОСС земельної мафії С.Надал, котрий нехтує поглядами та думками своїх же громадян, виборців та далі розграбовує місто в нереальних масштабах!
Скоро люди об'єднаються і тих злочинців з ТМР уже всіх викинуть на звалище з позором як овець паршивих!
Цитувати
 
 
+11 #1 Емммануелллль 22.05.2015 11:50
як це випустили? бандіта свободівця? та там всю партію треба пересадити на чолі з Надалюгою і Тягнибаксом - тут прізвище відповідає роботі всієї партії!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.