Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На засіданні виконавчого комітету відхилили пропозиції збільшити плату за паркування транспортних засобів.

Нещодавно практично всі місцеві інтернет-ресурси передрукували статтю журналістів газети "20 хвилин", в якій піднімалось питання платності на парковках. Тоді директор комунального підприємства “Міськавтотранс” Володимир Рокуш запевняв, що усі парковки, окрім території на залізничному вокзалі, мерія передала на баланс його підприємства і вони стануть платними.

В той же час на засіданні виконавчого комітету відхилили пропозиції збільшити плату за паркування транспортних засобів. Крім того, на чергову сесію міської ради винесуть проект рішення, згідно якого безоплатними будуть парковки по вул. Поліській навпроти супермаркету «Епіцентр», по вул. Чумацькій навпроти супермаркету «Фуршет», вул. 15 Квітня навпроти супермаркету «Барвінок». Також не буде здійснюватись збір за паркування по вул. Білецькій та Малишка (КП «Еней»). Про все це так натхненно на сайті міської ради розповідав начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Ігор Мединський, який вважається безпосереднім куратором пана Рокуша.

То коли ж влада каже правду?

І чи пам'ятає пан Мединський, що згадані ним парковки і так є безкоштовними для водіїв - плату в бюджет міста вносять торгові центри, біля яких ці місця розташовані, а практику з безкоштовними парковками запровадив ще минулого року тодішній мер міста Роман Заставний. 

То, може, все нове - то давно забуте старе?..

Коментарі  

 
+1 #8 Гаврило 11.09.2011 20:30
не розумію, чому Мединський каже не так, якою є позиція мера. Надал вже сказав, що всі парковки будуть безплатними, як це раніше зробив заставний. то про яку платнсість говорить Мединський?
Цитувати
 
 
+1 #7 Аль -кайда 11.09.2011 08:57
Скільки памятаю, приходить нова влада, -береться за парковки.
Ні щоб проаналізувати досягнення та помилки попередників.
втім в Свободі мозгів , як таких і не було ніколи. Це не образа - це нажаль гірка правда...
Не вірете, почитайте їх передвиборну програму...
їм не містом керувати, а 11 номером потрібно їхати...
Де бесплатний проїзд ВСІМ пенсіонерам?
Де підігріті тротуари?
Все місто в ночі освітлюється?
Де обіцяне індивідуальне опалення для всіх і без проблем???
Цитувати
 
 
-1 #6 Женя 08.09.2011 12:32
Парковки потрібні, і їх хтось повинен обслуговувати, бо інакше буде бардак, не проїдеш нормально, аварії, пробки! має бути порядок!
Цитувати
 
 
-1 #5 Аліна 08.09.2011 11:31
та тих парковок платних по ходу раз два і обчьолса. Я краще заплчу 2 грн. за парковку, але за машиною подивляться, і поможуть виїхати.
Цитувати
 
 
0 #4 водій 07.09.2011 22:40
хто часто їздить, той знає, що парковки тягнуть гроші з кишені. якшо будуть безплатними, то водії тільки подякують
Цитувати
 
 
-1 #3 Микола 07.09.2011 22:00
суперово!бо там було реально без толку платити, а от біля вокзалу і ринку, добре шо платні, нема такого бардаку, тай 2 грн. - копійки. В німеччинні кругом знаки платної парковки і то по 4-5Євро-година - і порядок!
Цитувати
 
 
0 #2 цунамі 07.09.2011 10:46
Так у нас же всьо так "преподносіцця" як вперше відкритий колегіум і ні встида ні совісті перед випускниками колегіуму хлопці ми то проходили заміняли папери " під керівництвом кпу на патронат Президента- Губернатора -Мера ,проковтнули то нема чого видумувати сьогоднішня влада пішла дальше все що уже працювало відкриєм поновому -- а секта в парку всьо "благословить"
Цитувати
 
 
+2 #1 автолюбитель 06.09.2011 20:07
та це ж добре, що будуть безплатні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.