Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сергій Надал серйозно взявся за роботу. Не тому, що він такий хороший господарник, а тому, що наближаються вибори і бюджет, завдяки децентралізації, серйозно збільшився.

Паніка настільки охопила міського голову, що він бездумно почав кидатися в крайнощі та неефективно витрачати кошти. 

Складається враження, що Сергій Надал хоче повторити долю колишнього "мера всіх киян" Леоніда Черновецького, який вдруге став міським головою завдяки "бабусям". Старше покоління, яке завжди дисципліновано приходить на вибори, командою Льоні-космоса було "прикормлене" роботами з благоустрою та "благодійними" пакетами.

Сергій Надала зараз перебуває на 1-й стадії "плану Черновецького".

Він активно вкладає кошти в ремонти, які орієнтовані виключно на "бабусів", забуваючи про решту мешканців міста.

От, скажімо, як можна пояснити вкладання сотень тисяч гривень в тротуар на вулиці Морозенка, де щодня проходить пару десятків мешканців? В той же час сусідня вулиця Курбаса всіяна ямами, по яких курсує громадський транспорт, перевозячи тисячі тернополян.

Впевнені, що таких прикладів є багато. 

Як би міська влада не вихвалялася своїми здобутками, приклад вулиць Морозенка та Курбаса показує, що думають наші можновладці не за розвиток міста, а лише за майбутні вибори.

Коментарі  

 
0 #6 Генадій 27.05.2015 17:14
Ви от пишете тут свої думки, Надал такий сякий, а от запропонуйте альтернативу..хто є достойний зайняти його місце??? Рвуться всі що були...Заставний і йому подібні
Цитувати
 
 
+3 #5 Олена2 27.05.2015 10:24
Своiми дешевими ходами Надал i бабусь вже не купить. Йому вже давно нiхто не вiрить.Не знаю чи повторить долю Черновецького, але якщо не втiкне, сидiти надiюсь буде.
Цитувати
 
 
-1 #4 ганна 27.05.2015 07:56
так ви ж дуже за нього голосували. Мабуть мр1яли по теплих тротуарах зимою ходити 1 н1 разу не задумалися де в1н на це грошей в1зьме. коли н1чим нав1ть ту здоровенн1 калюж1 засипати. Що ж. на "халяву" спритн1ших за вас на Укра1н1 нема.
Цитувати
 
 
+1 #3 Олег 26.05.2015 22:21
Я не прихильник надала,але той ваш порошенко ще скоріше буде втікати ,ніж надал.Вони всі мають мільярди,а на народ наплювали,так що просто не знати за що хлопці гинуть?А наших дітей вони хочуть взагалі позбавити майбутнього.На вибори президента,ради місцевої,верхов ної зараз нема за кого голосувати,то все банда,всі партії одинакові,злоді ї,тай годі.
Цитувати
 
 
+1 #2 ПРЕЗИДЕНТ. 26.05.2015 15:24
Президент України Петро ПОРОШЕНКО,перед авав Надалу С.В.Паспорт МС 184625.Будемо надіятись що тупі наглі перевертні в пагонах на цей раз знову не насрали.
Цитувати
 
 
+2 #1 Ірина К. 26.05.2015 15:11
Полтіннік точно повторе долю Черновецького!
І не сумніваюся, що тікати буде Альфонс до Іспанії з награбованим Тернопільським майном.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.