Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат Роман Заставний розповів про розгул корупції у Тернопільській міськраді.

 «Можливо, розчарую тернополян, але корупція є у всьому світі. Але є дві корупції, загальна корупція і побутова. В Тернополі всі прояви корупції присутні. Побутова – це найстрашніше, бо це означає, що вам взяти довідку, поки 100 гривень не поставиш – не вдасться. Для того, щоб чиновник поставив підпис, він каже: «В мене тариф 300 гривень. А тому що я ввечері несу звіт і мені треба положити. Якщо ж цього не буде, начальник мені не завізує документи». Базар став. Влада стала в ролі базару, і торгується хто за скільки зможе продати підпис.

До мене приходив підприємець, який рік тому купив земельну ділянку, а через два роки прийшли і кажуть, що треба знову заплатити. Бо вже що тоді платили, забули. І взагалі, невідомо, що кому і коли ти давав. Щоб продовжити договір оренди, ще платити? Щоб змінити термін оренди, по фізичних особах, наприклад, на Дружбі, було прийнято рішення, «злочинною владою» змінити дату з 2009 р. до 2019 р. одним рішенням, майже 300 пунктів. Щось змінилося? Людина як садила город, так і садить. Хіба колись будуть зміни в генеральному плані і ці ділянки заберуть. Але для поновлення пакету документів потрібно 5 підписів, якщо рахувати по 300 гривень це 1500 гривень, хіба хтось доробиться ними? І три дні потрібно потратити, в чергах постояти», – розповів Заставний у інтерв’ю сайту Реально.

До речі, «Тернопільський тиждень» екс-меру Тернополі, а нині нардепу від «Народного фронту», задав своє питання:

 - Шановний Романе Йосиповичу, оскільки ви задекларували дати відповідь на будь-які питання, то повідомте, будьте такі ласкаві, що плануєте відкрити у колись відомому магазині "Світоч", що біля Вашого "Файного міста"?, який з домогою свого товарища пана Дідича «віджали» з допомогою різних методів у відомого місцевого бізнесмена?  Оскільки, як відомо ТТ, Ваша дружина пані Оксана керує там ремонтами.

І Ваш старший брат там бере активну участь в реставраційних роботах :) Тож повідомте громаду за скромною допомогою нашого сайту, що буде в колишньому приміщенні "Світоча" і на другому поверсі над ним. Все ж цікаво, адже споруда колишнього готелю "Україна" - знакова для тернополян. Дякуємо наперед за відповідь :) 

P.S. Звісно, відповіді на наше запитання від Романа Заставного, однопартійця великого «реформатора» Арсенія Яценюка, і екс-мера Тернополя, а сьогодні ще й власника кількох ресторанів у центральній частині міста, ми не отримали …

Коментарі  

 
+3 #2 вау... 10.06.2015 16:32
тепер лисий податківець мав би вас любити і купит :) продастеся????
Цитувати
 
 
0 #1 вау... 10.06.2015 16:32
а то цей кон...м не ваш спонсор???? йоба..і боти лисого патрійота певно давляться :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.