Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Склад Тернопільської обласної ради, який формувався 6 років тому, вже давно не відповідає політичним настроям мешканців Тернопілля. Навіть, якщо закрити очі на те, що обласна рада вже давно нелігітимна, то питання виникають і до якості самих депутатів.

Наприклад, колись потужні єдиноцентристи, які при підтримці тодішнього голови ОДА Юрія Чижмаря, отримали з десяток мандатів, вже як декілька років вважаються політичним минулим, я сам Юрій Васильвич помітно радикалізувався.

Ми вже не говоримо про регіоналів, які зараз повністю випали з політичного життя краю.

Подібна доля спіткала і УНП-істів. Партія тримається на одному-двох діючих детутатах обласної ради. Хоча ще донедавна вони могли похвалитися своїм вихованцем Пастухом, який, одначе, обрав переспективніший політичний проект - Самопоміч.

Пробують триматися на політичному плаву лише свободівці. Але після ганебного провалу парламентської кампанії та корупційних скандалів з депутатом обласної ради В.Камінським, повернути довіру тернополян їм стає все важче та важче.

І ось такі депутати продовжують вирішувати долю цілої області.

Сьогодні на сесії вони мають намір не проголосувати  (і не проголосували) за адмінінстративну реформу, яка не лише дасть перспективи громадам на додаткове фінансування, але є ключовою реформою для подальшого цснування України в європейській спільноті.

От тільки чо зможуть політичні "трупи" проголосувати за майбутнє Тернопільщини? Чи потягнуть за собою в небуття бажання людей жити краще?

Коментарі  

 
0 #2 Лаврентій 12.06.2015 13:18
Ви шо, знущаєтеся?: "адмінінстративн у реформу, яка не лише дасть перспективи громадам на додаткове фінансування, але є ключовою реформою для подальшого цснування України в європейській спільноті" - не інакше як взяли з якоїсь заяви одного з депутатів що просувають цю хрєнь з реформою - правильна стаття))
Цитувати
 
 
+3 #1 остап 11.06.2015 14:45
Якого хера цей чижик лізе в тернопіль знову,краще хай зі своїми шалавами розбереться----політичний труп ....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.