Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

12 червня нардеп від Тернопільщини свободівець Михайло Головко відвідав Закарпаття. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Прозвітував на обласному телеканалі про роботу у раді. Завітав на громадські слухання у селі Тарнівці Ужгородського району, поспілкувався з виборцями, почув їхні проблеми! Підготую депутатські звернення щодо вирішення їхніх проблем". - повідомив народний обранець.

От тільки що робив депутат Парламенту, обраний мешканцями Тернопільщини, на Закарпатті, пан Головко скромно промовчав.

Але не хочуть мовчати його однопартійці, які і розповіли на умовах анонімності, про справжню причину візиту нардепа в Ужгород.

За словами побратимів, Михайло Головко вирішив поєднати приємне з корисним. Поїздка на Закарпаття мала дві мети - домовитися з Чопською митницею про безперешкодний та спрощений перетин товарів для бізнесу свого партнера, а також банально ... відпочити.

Для того, щоб його не звинувачували у використанні мандату депутата для власних цілей, Михайло Йосивович і придумав офіційну "легенду" - зустріч з виборцями Ужгородського району.

Подібний скандал вже мав місце за участю того ж таки нардепа Головка. Декілька років тому він перешкоджав податковій службі проводити перевірки в офісі скандального підприємства "Мрія". Де сьогодні сімейство Гути не знає ніхто, а що сталося з "Мрією", знають всі. Тоді ж Михайло Головко, захищаючи підприємство, яке надурило тисячі наших мешканців, в їхньому офісі створив... власну депутатську приймальню.

Хоча Гусятинський район не входить у виборчий округ нардепа.

Зараз Михайло Йосифович знову прикривається виборцями, які ніколи за нього так і не проголосують... Бо живуть вони за 400 км від округу народного обранця-свободівця.

головко, фото, закарпаття, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.