Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Радикальна партія в Україні стає все більш популярною. Харизматичний та досвідчений лідер партії Олег Ляшко збирає довкола себе непогану команду, з якою дійсно впевнено можна перемагати на майбутніх місцевих виборах.

Але, як то кажуть, не обійшлося без ложки дьогтю...

На Тернопільщині очолити політичні процеси, прикриваючись іменем Олега Ляшка, хочуть, мяко кажучи, не надто чесні політики. Незважаючи на революцію Гідності, в головах цих людей так нічого і не помінялося.

Наприклад, колишній очільник Регіональной партії на Тернопіллі Святослав Півторак (відомий «журналіст» і редактор комунальної газети «Тернопіль вечірній», якого «не злим тихим словом» досі згадують його колишні підлеглі) зі скандалом був звільнений з партійної посади за п’янку. Це той самий Півторак, батько якого на посаді директора училища в Тернополі (4 ВПУ) займався поборами в сумах, що перевищують мільойн гривень.

Якби не дядько Святослава Півторака, який "вершить правосуддя” в одному із судів Тернополя , то доля батька колишнього головного "ляшкіста" області склалась би по-іншому...

Надмірно активним виявився і колишній єдиноцентрівець та скандально відомий торговий магнат, а нині заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський (який любить себе знимкувати у різних ситуаціях і викладати власні селфі в соцмережі - див.фото 1). Не маючи змоги реалізувати себе в політиці (раніше був членом БЮТу, а згодом - ЄЦ), він почав активно підбивати клинці до радикалів. Настільки активно, що навіть готовий був пожертвувати своєю сестрою, яка мала очолити міську організацію партії Ляшка.

Ну і апофеозом кадрової політики ляшківців на Тернопільщині став одіозний нардеп Юрій Чижмарь. Невідомо з якого дива, але Юрій Васильович хоче бути тернополянином. Настільки хоче, що аж помирився з колишнім мером облансого центру Романом Заставним і увійшов в міжфракційне обєднання депутатів-тернополян, хоча сам має таке віндношення до Тернополя, як морська свинка до моря.

Тепер ці люди активно пробують навязати думку Олегу Ляшку про свою незамінимість, хоча в більшості мешканців області вони асоціюються виключно із скандалами.

Люди ще пам’ятають, хто і як, будучи головою ТОДА, нажився на повені у 2008 році на Тернопільщині, пропускаючи виділені на ліквідацію стихії кошти на "правильні" фірми. Люди ще памятають, як в Тернополі горіли дачі тих, хто не хотів їх продавати фірмі Тарашевського.

Можливо те, що знають тернополяни, не знає Олег Ляшко?

тарашевський сергій, фото, тернопільський тиждень

Не смійтеся, але це заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський ...

Такого керівника колись мала Тернопільщина ...

Коментарі  

 
0 #2 Віталій 17.06.2015 17:23
Редактор для чого Ви пишете те чого нема ??? В новинах є інформація хто очолив партію і тарашевських там немає
Цитувати
 
 
0 #1 гуцул 16.06.2015 14:16
а Сандій і Кирик тоже входять до цієї партії?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.