Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У міськвідділ міліції 15 червня звернулася жителька Тернополя, 1927 року народження. Жінка заявила про те, що близько 12.35 у парку Національного Відродження невідомий зірвав у неї дві золотих сережки та втік. Сума збитків - близько п'яти тисяч гривень.

Схожа заява 17 червня надійшла від ще однієї тернополянки. Жінка близько 12.00 поверталася з малолітньою дитиною з поліклініки. Коли потерпіла схилилася над візочком, невідомий зірвав у неї з одного вуха сережку.

 Жінки описали зовнішність нападника. Працівники міліції професійно підійшли до своєї роботи і по описах змогли зорієнтуватися, хто скоїв цей злочин. Відповідно, його затримали по «гарячих» слідах, - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника слідчого відділення Тернопільського міськвідділу міліції Дмитро Пастернак.

Зловмисник затриманий відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Як з'ясувалося, чоловік уже притягувався до відповідальності за наркотики та крадіжку велосипедів. Проте його попередні покарання обмежувалися умовним терміном. За останні злочини міру запобіжного заходу визначатиме суд. Правоохоронці подали клопотання, щоб це було тримання під вартою. Чоловік неодноразово судимий, у тому числі, за крадіжку велосипедів. В травні цього року кримінальне провадження за обвинувачення його у скоєнні 18 фактів крадіжок велосипедів, з яких 15 - повернуто, направлено до Тернопільського міського суду.

«За словами слідчого, на жінок злочинець нападав, перебуваючи під домашнім арештом, — зазначають у прес-службі обласного управління міліції. — Саме так зловмисник планував підзаробити на наркотики. Пару сережок, зірваних у літньої жінки, він продав за вісімсот гривень. А от одну, вкрадену у молодої мами, реалізувати не вдалося. Сьогодні затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Подальшу його долю вирішуватиме суд».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.