Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Конкурс на 100 вакантних посад  в системі держуправлінння області оголосили в ОДА. Про це заявив очільник області Степан Барна під час урочистого нагородження держслужбовців з нагоди їх професійного свята.

Степан Барна вручив грамоти кращим держслужбовцям та запросив усіх охочих приєднатись до команди.

 

«Частина українців проявляє жертовність, обороняючи кордони країни на передовій у зоні АТО, - зазначив Степан Барна. – Наше завдання – служити народу України, займаючи певні посади на своїх місцях. Мені приємно, що у стінах облдержадміністрації зібралась гідна команда – люди, які є патріотично налаштовані, які готові змінювати  себе та ситуацію в області загалом. Ми пережили Майдан, боремось з агресором на Сході країни. Загального результату можна досягнути тільки завдяки новим підходам, втілювати які – завдання держаслужбовців. Я хочу, щоб кожен працівник зрозумів – його звання аж ніяк не «чиновник». Ми маємо працювати для людей. Усі, хто бажає проявити свій потенціал у  такій місії – запрошую до участі у конкурсі вакантних посад в органах держуправління. Їх всього 100, із них 10 – у скандальному Держземагенстві».

Голова ОДА гарантував прозорість проходження цього конкурсу. Він проводиться з метою заповнення вакантних посад та залучення висококваліфікованих спеціалістів до роботи в органах виконавчої влади області.  Зокрема, вакантних посад в апараті та в структурних підрозділів ОДА є 9, в РДА – 61, в територіальних підрозділах центральних органів виконавчої влади - 30.

З нагоди свята кращих держслужбовців керівник обалсті нагородив грамотами. Серед них був працівник, який щойно повернувся на ротацію та одразу приступив до роботи.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.