Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Насамперед зазначимо, що Степан Барна, очільник ТОДА, відсторонив свого заступника Івага Бабійчука, з займаної посади через низку скандалів.

Ось про один з них .

Чималий резонанс викликала на сайті Новини Тернопільщини публікація, яку передрукували багато місцевих ЗМІ, в тому числі й ТТ,  про те, що т. в. о. заступника голови ОДА Іван Бабійчук отримував хабарі в розмірі 200 дол. США. Після оприлюдення цього матеріалу сайт навіть піддавався ддос-атакам, що суттєво вплинуло на його роботу.   У соцмережах також активно обговорювалася тема інших нібито «хабарів», які пов’язують з прізвищем Бабійчука, зокрема за можливість отримати посаду.   З власних джерел нам стало відомо, що голова ОДА своїм розпорядженням створив комісію для службової перевірки та усунув Бабійчука від виконання посадових обов’язків.   Зі свого боку наголошуємо на тому, що в попередньому матеріалі ми нічого не стверджували і злочинцем нікого не робили. Ми висловили припущення на основі того, які чутки ходять обласною адміністрацією.   А стало нам відомо про це на основі листа, який надійшов з чергової анонімної електронної скриньки. Саме його ми й опублікували.   Важливим елементом демократії та відкритості суспільства є реакція влади на критичну публікацію. Тому ми повністю підтримуємо в діях голову ОДА Степана Барну та вважаємо його рішення про перевірку викладених фактів єдино правильним. Ми як громадяни, котрі хочуть жити не лише по-новому, а й чесно, тільки радітимемо, якщо факти не підтвердяться.   Хоча перевірку, вважаємо, треба проводити за всіма фактами, які викладено у відкритому доступі та стосуються пана Бабійчука.   Готові оприлюднити інформацію про проведену перевірку та коментар Івана Бабійчука з приводу порушуваних питань.

Примітка ТТ.  На підконтрольних Бабійчуку сайтах після цього була одразу поширена інформація, що цей «ображений» чиновник, колишній регіонал, звернувся у правоохоронні органи. Що здивувало ще більше. Але про це найбільш чітко і лаконічно написала у соцмережах відомий юрист і громадський діяч Олена Степанова (див.фото)

олена степанова, соцмережі, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
0 #1 Serg 24.06.2015 05:42
подивіться на це єба...о, цей вузький лоб - все ясно
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.