Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

 

Впродовж місяця працівники Державтоінспекції Тернопільщини перевіряли транспортну, безпеку при перевезенні пасажирів та дотримання законодавства перевізниками.

Нагадаємо, що з 1 по 30 червня на території України триває операція "Автобус-2015".

Як розповідає інспектор сектору кадрового забезпечення та профілактичної роботи УДАІ Василь Барановський, за даний період автоінспектори виявили більше 600 порушень як у Тернополі, так і на міжміських маршрутах. Двоє водіїв перевозили пасажирів, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Інспектори ДАІ стверджують: що на низькому рівні й транспортна дисципліна водіїв.

«Водії маршрутних транспортних засобів порушують правила дорожнього рух — вимоги правил зупинки і стоянки, — розповідає Василь Барановський. — Виявили ми транспортний засіб, який перевозив пасажирів понад встановлену норму. Окрім цього даний транспортний засіб не пройшов обов’язковий технічний контроль. Також водії автобусів здійснюють висадку та посадку пасажирів поза межами посадкових карманів».

Окремі водії перед виходом в рейс забувають про ретельне прибирання автобуса. Відносно порушників правоохоронці склали адміністративні протоколи, а міру покарання визначатиме суд.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.