Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями багато інтернет-видань Тернопільщини опублікували інформацію, як під час одного з пленарних засідань Верховної ради народний депутат Михайло Головко закликав «слуг народу» хоча б трохи частіше відвідувати своє робоче місце, щоб приймати важливі для українців закони.

Це звернення Михайла Йосифовича ледь не спровокувало бійку, що не дуже дивує. Давно відоме прагнення обранця 164 виборчого округу вирішувати суперечки з допомогою кулаків.

Але мова сьогодні не про це. Мені стало цікаво –  а як же і справді працюють тернопільські нардепи.

Одразу прошу вибачення за надмірну кількість цифр, але інколи вони кажуть набагато більше, ніж слова.

Отже,  буду йти в алфавітному порядку.

Олег Барна. Відвідав 52 засідання, пропустив 10, що у процентному відношенні становить 84. До честі Олега Степановича він взяв участь у всіх 25 засіданнях свого комітету. Під час безпосередньо голосувань 1143 рази натиснув кнопку «за» і 15 разів був відсутній у залі під час голосування, а 199 разів не виявив бажання віддавати свій голос за внесений законопроект.

Михайло Головко. Процент відвідування склав 98, пропустив всього 1 засідання. Зате на комітет не з’явився 5 разів. 663 рази проголосував «за», відсутнім був 43 рази і 414 разів проігнорував голосування.

Роман Заставний. З відвідування у нього ситуація аналогічна з попереднім депутатом. А ось засідання комітету пропустив всього 3 рази. «За» віддав свій голос 1083 рази, не голосував 247 і був відсутнім 21 раз.

Микола Люшняк. Відвідав всього 87 відсотків засідань, пропустивши 8. Двічі не з’являвся на комітет. Погодився підтримати питання, яке розглядалося 904 рази, проігнорував 177 разів і 272 не голосував.

Тарас Пастух. 13 разів «прогуляв», що становить 79 відсотків. Забігаючи наперед зауважу, що це найнижчий показник серед тернополян. Комітет своєю присутністю також не дуже радував, проігнорувавши 8 засідань.  «За» проголосував 667 разів, не голосував 352 і був відсутнім 288.

Ігор Побер. 91 відсоток відвідувань, при 5 пропусках. Всього один раз не був на комітеті. 842 рази голосував позитивно, 113 пропустив і 365 разів не виявив бажання натискати кнопку.

Тарас Юрик. Відвідує засідання з такою ж регулярністю як і Ігор Побер. А на засідання комітету не приходив тричі. 1003 рази голосував «за», не голосував 239 разів і 110 був відсутнім.

Отож, за моїми підрахунками та аналізом найбільше на «двійку» заслуговує тернопільській мажоритарник Тарас Пастух.

Більше не буду коментувати ці цифри. Тут, як кажуть, хто має очі,  той побачить. А побачивши,  і сам зробить належні висновки.

На завершення зауважу, що всі дані щодо працездатності нардепів від Тернопільщини отримані з сайту http://rada.oporaua.org/ua

Марко Клевець

Коментарі  

 
+1 #5 Ха 26.06.2015 15:24
Пастух проліз під брендом АТО в Верховну Раду, а робити ніфіга не хоче
Цитувати
 
 
+1 #4 Angeles 26.06.2015 08:35
Скоро цей пройдисвіт знову одіне камуфляж і буде боротися за Славну Україну в теплих штабах словами його піарників, щоб заробити на новий лексус для своєї дружини.
Гидко стає від таких патріотів!
Цитувати
 
 
+3 #3 Олена2 25.06.2015 12:48
Вже набридли. Нащо iх вибирають, якщо вони нiчого робити не хочуть. Бiльшiсть з них тiльки штани протирають.
Цитувати
 
 
+2 #2 viro23@ukr.net 24.06.2015 19:03
А де інформація по В.Соляру ніхто його не бачить й не чує .
Цитувати
 
 
+1 #1 Свідомі тернополяни 24.06.2015 18:52
Цікавим є інше порівняння (хто працює - а хто штани протирає?). Дивіться за посиланням http://www.gazeta-misto.te.ua/news/zastavnyj-najhirshyj-nardep-vid-ternopilschyny/
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.