Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Андрій Грицишин, керівник місцевого інтернет-видання і одночасно один з очільників "Самопомочі" в Тернополі, розмістив у себе в акаунті у соцмережі статтю зі свого ж видання, в якій він обурюється матеріалами в місцевій пресі.

Які, на його думку, направлені проти партії Садового  «Самопоміч».

До речі, саме від цієї партії і саме пан Грицишин мріє стати кандидатом на посаду мера Тернополя.

Хоча, ймовірно, у своїх фантазіях він і бачить себе наступником Надала у кріслі міського голови.

"Прочитав вчорашню тернопільську пресу. І задумався.

Країна перебуває у стані війни. Люди збирають гроші на допомогу військовим.

42,7 % тернополян вважають головною проблемою у місті корупцію.

64 % тернополян переконані, що у міській раді з корупцією не борються взагалі.

Заступника міського голови Тернополя затримують на хабарі у 217 тис. грн. 

А хтось страшенно переймається тим, що по телефону "зомбують" в інтересах "Самопомочі", що у рядах тернопільської "Самопомочі" перебувають колишні учасники КВН, та фестивалем джазу у Львові.

При цьому переймається так, що однаковісінькі статті розміщені у трьох основних газетах міста. Робив це очевидно хтось цільово і за гроші.

Що з цього приводу сказати?

Мені шкода, що у нас в політиці так мало представників КВН, бо це розумні і кмітливі люди. До речі, свого часу один з найкращих президентів США Рональд Рейган починав, як кіноактор, а потім привів свою країну до економічного успіху. Колишній тернопільський квнщик Сергій Притула зараз один із з найвідоміших в країні волонтерів, визнаний благодійником року в Україні. Один з символів Майдану, діючий нардеп Володимир Парасюк, теж відомий у минулому квнщик, не один рік виступав у складі львівської команди на тернопільській сцені.

Тернопільські "квнщики" допомагають воякам АТО. Допомагають створювати ОСББ. Пропагують здоровий спосіб життя серед дітей, молоді та дорослих людей. Опікуються людьми літнього віку. Створили Інститут розвитку міста, який займається стратегічним плануванням розвитку Тернополя. Реалізовують безліч інших проектів. Дехто додумується до цього пізніше і копіює нас. Напевно тому, що решту часу займає пошук КВНщиків у "Самопомочі". Але і це добре. Бо якщо ми робимо якусь добру справу, а хтось починає копіювати її і теж робить добро це однозначно добре. Лише ті кошти, які цей хтось, кидає щоб крутити ролики по телебаченню і розміщати дурниці у пресі, краще б також спрямовував на добру справу.

Мені шкода, що у Тернополі немає фестивалю такого рівня, як фестиваль джазу у Львові. Але переконаний, що він тут буде і Тернопіль буде заробляти на туризмі. Адже саме на Тернопільщині знаходиться найбільша кількість замків і духовних місць.

А за тернопільську "Самопоміч" будуть говорити її добрі справи. А народ розбереться. Він у нас мудрий".

       андрій грицишин, фото, робота, 0352, кандидат, мер, самопоміч, тернопіль, тернопільський тиждень       

 

Коментарі  

 
0 #6 Олена 2 16.07.2015 02:47
Дурня. Який зв язок квн щиків і мерського крісла? А от що собою представляє "Самопоміч" з Пастухом знають всі,людей не надурите.
Цитувати
 
 
+3 #5 Свідок 03.07.2015 17:23
Самопоміч згадує про війну лише коли піариться, маніпулює болючою темою.А коли інтриги плетуть, то війна останнє про що вони думають!!
Цитувати
 
 
+2 #4 Степанович 03.07.2015 09:33
КВНщики рвуться до влади! В нас і так достатньо клоунів, то ще садонемочі хочуть цирки в Тернополі крутити. Мало нам сміху крізь сльози з НАДАЛОМ!
Цитувати
 
 
+2 #3 Козак 02.07.2015 16:16
Та замовна реклама дійсно переходить всі межі - наприклад той коментар мені на 0352 не дали опублікувати, то хоч тут напишу правду: http://t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13580:2015-07-02-10-19-25&catid=21:2011-08-09-17-41-05&Itemid=26
Цитувати
 
 
+4 #2 Ігор89 02.07.2015 15:48
Най той клоун ліпше включить коментарі під своїми замовними матеріалами в 0352!!! Задрав своїм піаром САДОпомочі і найсвятішого Тарасика Пастуха - пише тупу брехню і навіть не дає можливості правдиво, конструктивно спростувати!!!
Цитувати
 
 
+4 #1 Ігор89 02.07.2015 15:44
Най той клоун ліпше включить коментарі під своїми замовними матеріалами в 0352!!! Задрав своїм піаром САДОпомочі і найсвятішого Тарасика Пастуха - пише тупу брехню і навіть не дає можливості правдиво, конструктивно спростувати!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.