Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після проведеної серед прокурорів чергової ротації, відомство в Тернопільській області очолив прокурор з Хмельниччини Олександр Матринюк.


Чоловік, який присвятив себе юриспуденції, судячи з його реакції, навіть гадки не мав, як його зустрінуть «громадські активісти» на Тернопільщині.

Ні з того, ні з сього, йому пригадали справи декількарічної давнини, хоча всі крапки над «і» в них вже давно розставлені.

Справа зараз не в прокурорі. Прокурор себе покаже в роботі і тоді можна буде давати оцінку йому і його діям. Справа в тернополянах. А як себе показують мешканці міста та області?

Чому на кожного новопризначеного керівника (особливо в силових відомствах і особливо, якщо вони не місцеві) шукають тільки негативну інформацію?

От пригадати, хоча б, голову ОДА Юрія Чижмаря. Незважаючи на те, що на момент призначення його на найвищу посаду в області, Інтернет-ЗМІ ще не набули масового поширення, інформація негативного змісту все одно переважає інформацію про його позитивні досягнення.

Цікаво також спостерігати, як на силовиків «наїжджають» як правило ті, хто або вже був, або точно має бути в місцях не таких вже і далеких.

Про «криміналітет», який ховається за вивіскою «громадських активістів» ми писали вже не раз.


От і виходить, що громадськість зайнята своїми справами, волонтерить, реалізовує суспільні проекти, а ті, хто хоче собою підмінити це поняття, ходять на замовні мітинги, проплачують в ЗМІ статті, в яких брудом поливають всіх, окрім себе і собі подібних.

Чи не соромно за «таких» тернополян?

Коментарі  

 
+4 #1 Ростислав 08.07.2015 13:16
Людей, що все життя циркулювали в одній з найбільш корумпованих, закритих систем - прокуратурі новими називати ніхто не може.Призначення особи пшонківської ери без будь-яких обговорень та конкурсів суперечить політиці відновлення прокуратури як правоохоронного органу. Як на мене, тернополянам такий стан речей набрид. Деякі організації дійсно заробляють собі дивіденди на цьому, але тільки тому, що сама влада дає приводи.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.