Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На даний момент керівництво спецоперацією з локалізації групи озброєних осіб, які влаштували перестрілку в Мукачевому, взяв на себе Антитерористичний центр Служби безпеки України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, позаштатний радник голови МВС Антон Геращенко, передає УНН.

"З групою озброєних нападників продовжаться переговори про складання зброї та припинення вогню", - написав А.Геращенко.

При цьому він додав, що усі факти, заявлені в ЗМІ про можливе "кришування" контрабанди групою осіб з оточення народного депутата Михайла Ланьо та його шефа "будуть детально перевірятися СБУ і МВС в рамках операції щодо боротьби з контрабандою".

"МВС не веде боротьби з патріотами. Міліція зобов'язана запобігати збройним сутичкам - між ким би вони не відбувалися і хто б у них не брав участі. І застосовувати зброю у випадках, передбачених Законом, зокрема тоді, коли в співробітників міліції стріляють з гранатометів на вулицях тихого закарпатського міста Мукачеве", - додав А.Геращенко.

Як повідомляв УНН, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу "Антарес" по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями "Правого сектору".

Президент П.Порошенко доручив правоохоронцям роззброїти і затримати стрілків у Мукачевому.

Після цього голова МВС А.Аваков повідомив, що на Закарпатті розпочато спецоперацію із роззброєння і затримання банди стрілків у Мукачевому.

Також А.Авков додав, що, застосувавши гранатомети, бандити у Мукачевому знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції.

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області розпочато розслідування за фатом створення злочинної організації та терористичного акту.

За даними прокуратури, 6 працівників ОВС та троє з числа цивільних осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також у прокуратурі зазначили, що є 5 постраждалих зі сторони озброєних осіб з написами “Правий сектор”.

При цьому у "ПС" повідомили, що внаслідок стрілянини в Мукачевому вбито двох бійців "Правого сектору", четверо поранено. Зазначається, що увесь військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі.

Нардеп М.Найєм повідомив, що усі КПП на в'їзді на Закарпаття посилено.

 

НАДВАЖЛИВО! ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі.

Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час.

Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.

Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.

Смерть бандитам!

Слава Україні!

11.07.2015 р. Б.

Провід ВПР «Правий сектор»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.