Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Події в Мукачеве сколихнули суспільство не менше, ніж війна на Сході. Перестрілка та вбиті правоохоронці за 1000 км від лінії фронту… все це викликає чимало запитань, на які не має конкретних відповідей.

 Прокоментувати ці події ми попросили керівника секретаріату ТТО Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Володимира Дзудзила.

Нагадаємо, що невідомі, яких зараз ототожнюють з «Правим сектором» в суботу здійснили напад на цивільний об’єкт в Мукачевому. Зараз їх оточено силами міліції, але в процесі спецоперації знищено два міліцейських авто, поранено чотирьох цивільних людей і трьох працівників міліції.

«Ми повинні розуміти, що усі патріоти-добровольці зараз перебувають на фронті. Озброєні групи, які прикриваються їхнім іменем і вчиняють злочини на мирній території, це бандити», - говорить Володимир Дзудзило. – «Тому Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого».

Він вважає, що злочинність не має політичного забарвлення, а встановлення законного порядку належить виключно державним силовим органам і суворо регламентується законом.

 «Ми не можемо собі дозволити толерувати випадки самосуду, якщо хочемо жити в правовій європейській державі», - наголосив Володимир Дзудзило. – «Спроби будь-яких недержавних угрупувань вдатися до збройного насильства ведуть до анархії в державі, що критично небезпечно для України під час військового конфлікту та намірів увійти в євроспільноту». Саме тому, вважає політик, ініціатива щодо переведення добровольців до МО та МВС була своєчасною та правильною. Переведення добровольчих батальйонів в структуру МО чи МВС – це не боротьба проти них. Це – єдиний спосіб захистити чесне ім’я добровольців від самозванців, які під виглядом добробатів займаються розбоєм.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.