Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нас будуть знищувати, – казав Сашко Білий. – Комусь уже приготували гроші, комусь – кулі…

Це було півтора роки тому. З тих пір води збігло небагато. Але немає Сашка. І грошей, певно, уже немає. Або немає тих, кого можна купити?
Якби то так – то надія на перемогу і виздоровлення нації стала б перспективою недалекого часу.
На жаль. Час такий, коли набої коштують дешевше. І влада, руками тих, хто вбивав Сашка Білого, продовжує зачистку України від мотивованих патріотів.
Сьогодні в Мукачевому, “столиці” закарпатського криміналу і розпредільнику контрабанди, від куль міліції і солдат особистої армії нардепа Ланьо загинули троє бійців ПС, ще дев`ятеро поранені. Сімом вдалося прорватися з оточення в гори, де на даний момент їх переслідують бійці  ”Омегу” і ті ж бойовики нардепа М. Ланьо, котрий за сумісництвом є кумом В. Медведчука.
Причиною конфлікту стало блокування бійцями ПС коридору контрабандних товарів, котрий діяв на цій території ще з початку 90-х.
Сьогодні бандити під прикриттям міліції і СБУ в Закарпатській області влаштували для бійців ПС пастку під виглядом зустрічі з бажанням “домовитись на взаємовигідних умовах”. Проте, замість домовленостей, в бік бійців Правого Сектору було відкрито вогонь з крупнокаліберних кулеметів.
За лічені хвилини масмедійний простір вибухнув викривальними і звинувачувальними матеріалами, котрі дискредитують ПС і відбілюють підпушок на мантії А. Авакова і вищих чиновників СБУ і Генпрокуратури, котрі роками вперто “не бачили” ні криміналу на Закарпатті, ні контрабандних потоків, ні ще багато чого.
Недоторканість закарпатських “господарів життя” сягнула такого рівня, що в регіоні за сприяння того ж Медведчука і п`ятої колони Росії стала цілком реальною можливість виникнення “народної” республіки на зразок ДНР і ЛНР. Грошові вливання в осредки партій і громадських організацій типу “Братства русинів” та інших надходили широким потоком, ідея відокремлення від України назрівала.
Сьогодні влада розправилася з тими, хто став на заваді ідеї закарпатського сепаратизму і припинив потоки кримінальних капіталів і товарів.
Реакція на події з боку МВС і Президента була моментальною і прогнозованою : державі загрожують озброєні бійці ПС і добровольці загалом.
Зачистка почалась. Мобільні групи правоохоронців виїхали по домівках патріотів з метою…
А сьогодні важко сказати уже з якою метою. Після процесів над В.Завірухою, Ю. Хортом та іншими, влада зрозуміла, що масові арешти є неефективними. Навпаки, вони розбурхують суспільство і відсоток готових протестувати не обурливим ниття, чи танцями на Майдані, лише зростає.
Тому не важко здогадатись, що наступним етапом ліквідації мотивованих добровольців буде , скоріш за все ” смертельне поранення при спробі вдягти наручники”.
Зрозуміло, що ПС мусить відреагувати на вбивство серед білого дня своїх побратимів. І не лише ПС.
Звичайно, що в країні, котра перебуває фактично в стані війни, збурювати суспільство до точки кипіння, було б надто ризикованим. Але, з іншого боку, влада пройшла точку неповернення. Влада зробила висновки і прийняла рішення.А тому відповідь на терор з боку влади має бути рівнозначним і адекватним.
Відсьогодні починається безстрокова акція протесту під АП, МВС і СБУ з вимогою відставки А. Авакова і покарання винних у мукачівському вбивстві. Це лише один з пунктів вимог. Бо решта озвучується вже давно : декриміналізація країни, повернення держави у правове поле, а стосунків держави з народом у правове русло. І т.д.
ПРоте головна вимога Правого Сектору і громадських активістів, котрі вже виходять на вулиці міст – припинення терору і визнання на державному рівні Добровольчго Руху.

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.