Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, наприкінці жовтня відбудуться місцеві вибори. Зокрема, тернополяни обиратимуть і міського голову. А тому діючий мер Сергій Надал активізувався і в місті почалися різного роду роботи - латають сяк-так дороги, тротуари та інше.  Це має продемонструвати електорату, який же пан Надал господар і як дбає про громаду. А заодно така бурхлива діяльність влади має змусити тернополян забути про те, як останніх 5 років депутати та міський голова тотально дерибанили землю і майно громади.

Днями ж, як повідомляють в мерії,  розпочнеться реконструкція площі Героїв Євромайдану, роботи на якій триватимуть до Дня Незалежності. Тут планують облаштувати відпочинкову зону, встановити монументальний пам’ятник Героям «Небесної сотні», відремонтувати комунікації та дорогу.

«Дану ділянку ніхто не ремонтував більше 30 років, тут знаходяться торгові місця, інша частина у занедбаному стані. Тому ми хочемо реконструювати дану територію, адже теперішній вигляд площі не гідний тих імен, яких ми вшановуємо, - кажуть в міській раді. – Було б добре завершити до Дня Незалежності також і пам’ятник Героям Небесної сотні, проте ми хочемо до цього часу хоча б закласти основу. Проект пам’ятника замовлено, рахунок для збору благодійних коштів відкритий. Ми встановимо пам’ятник у залежності від того, наскільки швидко вдасться зібрати кошти, тому закликаємо усіх тернополян долучитися до цієї справи».

Нагадаємо, що на площі Героїв Євромайдану буде встановлено пам’ятник Героям «Небесної сотні», який переміг у бліц-конкурсі - це робота скульптора, Заслуженого художника України Романа Вільгушинського та Заслуженого архітектора України Івана Жовнича.

Кошти можна перерахувати із призначенням платежу «На спорудження пам’ятника Героям «Небесної сотні» за наступними реквізитами:

p/p 35425305048629

банк ГУДКСУ у Тернопільській області

МФО 838012

ЄДРПОУ 02230572

46001 м. Тернопіль, б-р. Т.Шевченка,1

Тел. (0352) 42-06-72.

План реконструкції можна подивитися ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.