Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мер наш, Бін Надал хоче встигнути виконати свою, чесно дану, обіцянку, але, скоріш за все, пам’ятника Героям Небесної Сотні цього літа тернополяни не побачать. Міський голова всіляко намагався «прискорити» процес встановлення монументу, навіть, пробував запровадити методи адміністративного тиску на підлеглих, але архітектори не здались і нашвидкоруч споруджувати пам`ятник серед невпорядкованої площі відмовились.
Вони переконані, що до того, як споруджувати монумент, на площі Героїв Євромайдану потрібно навести порядок, а на це потрібно ще більше двох місяців. Бо варто зробити реконструкцію самої площі, відремонтувати дорогу та провести нові комунікації, адже до даної території понад 30 років не доходили ноги господаря. І руки теж.

Вже наступного тижня площу Героїв Євромайдану почнуть оновлювати. Роботи планують завершити до Дня Незалежності. Окрім самої реконструкції, зроблять тут також і відпочинкову зону, приберуть частину торгових місць.

- Було б добре завершити до Дня Незалежності також і пам’ятник Героям Небесної Сотні, проте ми хочемо до цього часу хоча б закласти основу, – коментує міський голова Тернополя.
А сам, тим часом, займається освоєнням нових зелених зон міста. Під забудови, ясна річ.
Ну, от синдром бобра в людини, чи що? Тільки побачить дерево – так і хапається за бензопилку. Днями накинув оком на єдиний скверик на вул. Братів Бойчуків. Там і дерев то – кіт наплакав. Але ж є трохи місця і на нього можна “втулити” якийсь ТРЦ, чи яку ще спорудку. Копійка до копійки, все-таки.
Оn тільки куди вони капають, ті копійки – не дуже зрозуміло. Адже, на спорудження пам`ятника Героям Небесної Сотні коштів у бюджеті немає.

Тому в мерії просять тернополян надсилати гроші на його встановлення, мовляв, чим скоріше зберуть відповідну суму, тим швидше на площі Героїв Євромайдану постане обіцяний монумент.
Тож, поки добрі люди будуть пиляти родинні бюджети і перераховувати пожертви, мер займеться звичним для нього ділом – пилятиме бюджет міста, дерева в скверах і будувати, будувати, будувати. Зодчий, а що нє?

Погляд

Коментарі  

 
0 #4 Читач 16.07.2015 12:31
тут справді все намішано - праведне з грішним, але фактично думку підтримую. люди мають скидатися на пам'ятник, а піаритися на ньому буде Надал. В чому тоді його роль? Зважаючи, скільки він вкрав, міг би і сам проспонсорувати !
Цитувати
 
 
0 #3 Олена 2 15.07.2015 18:04
Не знаю, замовна стаття чи нє,але автор пише правду. Я не проти пам ятника, але чому міськрада просить допомоги у тернополян? Хай Надал ті хабарі, що получав за протизаконні свої рішення і передасть на благоустрій міста. А то все йому з рук сходить і він оп ять сунеться на вибори.
Цитувати
 
 
0 #2 Гришко 15.07.2015 16:01
Я би без сумніву якби Пан Надал попросив дав бі йому гроші, але ж він все покраде , скільки б не дали і на всерівно що, все покраде як до сьгодні робить і далі робити буде.
Все це дуже прикро що такого мера маємо(((
Цитувати
 
 
+6 #1 Ірина1970 14.07.2015 14:26
Та багато би шо підтримав, якби стаття не виглядала явно замовною. Не люблю полювання на відьом і підстави. А щодо пам'ятника - то може й правильно - місто виділило гроші на облаштуваня того скверу чи площі, шо та має бути, а тернополяни, якщо їм сподобалася ідея з пам'ятником - можуть внести свою лепту. На приклад, у львові місто облаштовувало постамент, а церква сама виготовляла пам'ятник Шептицьому
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.