Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Проводячи дослідження діяльності депутатів міської ради, одіозний представник руху "Чесно" у Тернопільській області Іван Омелян (на фото в завершені  матеріалу) виявив картельну змову торгових марок "Кобзарик" та "Велмарт" (див.фото), які блокують відвідання депутатами сесійних засідань органу самоврядування.

Саме такі результати презентував цей«дослідник»на своїй сторінці у соціальній мережі. Нагадуємо, що цей представник "Чесно" вже не вперше демонструє свою абсолютну некомпетентність, презентуючи матеріали своїх ініціатив. Зокрема, не так давно Іван Омелян "поплутав" виборчі округи кандидатів у народні депутати, про що ТТ писав у статті Рівень компетентності руху "Чесно" на Тернопільщині вражає (фотофакт)

‪#‎Тернопіль Заворушилося smile emoticon 
Вчора ми - 
Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno"презентували інфографіку про місцевих депутатів-прогульників, яка створена з даних наданих нам у відповідності до Закону України " Про доступ до публічної інформації" Тернопільською міською радою. Запит був надісланий згідно електронної форми подачі таких запитів, що розміщений на офіційному сайті міської ради. Інформацію не було надано в 5 денний термін і міська рада, в особі секретера ради - І.В.Турського, надіслала мені листа. В ньому, згідно того ж закону, повідомила, що через великий обсяг запитуваної мною інформації (йдеться про відвідування комісій) розгляд запиту продовжено до 20 днів. Відповідальною за це є - Добрікова Світлана Євгенівна. Дані були мені надані в зазначений термін в електронному форматі та в роздрукованій формі. Також скажу, що єдиним офіційними джерелом інформації про присутність депутата на засіданнях комісій є його реєстрація wink emoticon 
Отже згідно цієї інформації ми створила наші чудові малюнки. Для того аби на них попасти потрібно було пропустити половину засідань сесій чи комісій органу самоврядування в БУДЬ-ЯКИЙ З РОКІВ КАДЕНЦІЇ (це важлива ремарка). Результати виявились не втішними майже для всіх політичних гравців в Тернополі. 
Зроблю тільки одну ремарку - ми аналізували не особистості, а сухі цифри ( і ми так робимо по всій країні - Тернопіль не унікальний), а те що це комусь не подобається з політиків - тільки підкреслює те, що ця інформація на часі!

 

іван омелян, рух чесно, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #4 Читач 16.07.2015 12:39
А що, ті, що приходили і розкрадали місто, кращі? Зразу зрозуміло, проект під вибори зробили!
Цитувати
 
 
+1 #3 Олена 2 15.07.2015 18:08
А чого тільки зараз "Чесно" зачухалось? Бо до виборів залишилось три місяця і Надал грошенят підкинув?
Цитувати
 
 
+1 #2 Антон 15.07.2015 15:57
Прогульники це погано, потрібно працювати і відпрацьвувати зарплату, але можливо не всі прогульники розважаються в своє задоволення а можливо і працюють як то кажуть робота в полях, тобто на місцевості з виборцями з проблелмами округу, але впевнений переважна більшість просто просиджують і займаються лобіюванням своїх грошових справ!!!!
Цитувати
 
 
0 #1 Надія 14.07.2015 14:24
Молодці! Продовжуйте працювати та виявляти прогульників.Гнати їх в "шию", якщо не хочуть працювати. Зазвичай , якщо працівник не ходить на роботу , то й не отримує з/плату. Необхідно прийняти закон, де прописати порядок стягнення з/пл в бюджет із прогульників.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.