Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 "Тернопільський тиждень" анонсував відкриття інформаційно - консультативного Центру підтримки підприємництва в приміщенні, яке безкоштовно сесійним рішенням передано благодійному фонду, де співзасновником є міський голова Тернополя Сергій Надал. В попередній публікацйії ми також згадували про кошти, які виконавчий комітет виділив названому благодійному фонду.

Але з інформації, яка розміщена на офіційному сайті міської ради, ми дізналися, що це не всі гроші, що були вкладені при реалізації цього проекту. Щоб почати будівництво центру і створити робочі місця, з міського бюджету виділено 100 тисяч гривень, - говорив на відкритті мер міста. Але, за його словами, цього замало для подальшого утримання такого центру, тому до розвитку центру планують долучати представників бізнесу та банки. Крім того, фонд імені Володимира Лучаковського в Тернополі зможе отримати грантові кошти на ці потреби. А рахунки за використання електрики, комунпослуги оплачуватимуть вже самі підприємці-початківці.

Міська влада пропонує, щоб у відкритому центрі молоді бізнесмени отримували кваліфіковані консультації, а також підтримку бухгалтерів, юристів та контролюючих органів. Тут вони зможуть скористатися необхідною технікою. В подальшому, коли їхній бізнес почне розвиватися, вони перейдуть у свої офіси, звільнивши місця для інших підприємців. Звільняти місця для інших підприємці будуть тоді, коли їхній товарооборот перевищуватиме доходи, які оподатковуються за зниженою системою. Тоді вони переходитимуть на загальну систему оподаткування і зможуть винаймати свої офіси.

Наразі в управлінні економіки, промисловості та праці міської ради розробляють положення про конкурс, після проведення якого й визначать найбільш достойні для реалізації бізнес-проекти. Саме їхні автори зможуть зайняти приміщення центру. Оцінюватиме початківців компетентне журі, в яке входитимуть фахівці різних галузей, котрі мають відношення до економіки.

Коментарі  

 
+2 #7 Підприємець 29.09.2011 19:49
Цікава ідея) Треба спробувати штовхнути свій бізнес-проект. Вірю, що пройде!
Цитувати
 
 
+3 #6 Анжела 14.09.2011 22:37
Цитую Вітьок:
Надал займається окозамилюванням . бо підприємці страждають від надмірних податків.

Цитую Вітьок:
Надал займається окозамилюванням . бо підприємці страждають від надмірних податків.

Надал не впливає на податки. а тут зробив що міг. і за це мають дякувати ті, кому це дійсно треба
Цитувати
 
 
+6 #5 Вітьок 14.09.2011 13:29
Надал займається окозамилюванням . бо підприємці страждають від надмірних податків.
Цитувати
 
 
+4 #4 Володимир 14.09.2011 05:31
Я теж колись був починаючим підприємцем і знаю, як то тяжко зразу платити за все. якщо тут будуть давати безкоштовно приміщення і доступ до техніки - то вже добре. з малого починається велике.
Цитувати
 
 
+6 #3 Тарас 13.09.2011 21:27
Надал шукає різні способи як обдурити громаду. Придумав справку по зарплаті і вже чиновники беруть по 50 баксів тепер видумав справку про виконання техумов і знову деруть сім шкур з бідного підприємця!
Зупинимо голоту з свободи!
Цитувати
 
 
+7 #2 оленочка 13.09.2011 17:29
100 % структура для відмивання грошей, і нічого там не будують забрали 70 кв. м в музичної школи))
Цитувати
 
 
+7 #1 Аль -кайда 13.09.2011 13:27
Реторичне запитання:
Яка реальна користь від цього центру для громади та підприємців?
На мою думку це ПРОСТО ЩЕ ОДНА ДУБЛЮЮЧА НАДБУДОВА ВЕЛИЧЕЗНОГО ДЕРЖАВНОГО АПАРАТУ ДЛЯ ВІДМИВАННЯ ГРОШЕЙ...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.