Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після смерті потерпілого у лікарні прокуратура перекваліфікувала дії заступника прокурора Кременецького району на вчинення ним більш тяжкого злочину

У ході досудового розслідування кримінального провадження, дії працівника прокуратури району перекваліфіковано на більш тяжкий склад злочину – за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція інкримінованого йому злочину передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як уже повідомляла прес-служба прокуратури області, слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальне провадження за фактом вчинення ДТП заступником Кременецького району, яке трапилося 7 липня 2015 року у місті Кременці.

На даний час працівник прокуратури перебуває на стаціонарному лікуванні у лікувальному закладі. Після виходу з лікарняного, його буде звільнено з органів прокуратури області.

Слідчим відділом прокуратури області проводяться необхідні слідчі для повного та всебічного розслідування кримінального провадженні.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюється об’єктивно та неупереджено. За його результатами винну особу буде притягнуто до передбаченої законом кримінальної відповідальності та обрано запобіжний захід.

Хід розслідування кримінального провадження перебуває на контролі прокурора області.

Нагадаємо, як повідомляли Новини Тернопільщини, 15 липня у реанімаційному відділенні Тернопільської обласної лікарні, не приходячи до тями, помер мешканець Скалата Підволочиського району  Сергій Пиріг. Чоловік постраждав в аварії, що сталася у Кременці 7 липня. Тоді водій «Пежо-407», 28-річний заступник прокурора Кременецького району Юрій Ковалик, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з автівкою ВАЗ-2115, за кермом якої був Сергій.   У важкому стані, з переломами ніг, переломом другого грудного хребця і численними забоями 44-річного Сергія доправили до реанімаційного відділення Кременецької районної лікарні. Заступник прокурора, натомість, відбувся незначними травмами. Коли ж в обох взяли аналізи на вміст алкоголю в крові, водія автівки ВАЗ-2115 реанімували до Тернопільської обласної лікарні. Спочатку він був частково при свідомості, але говорити не міг, а через забій грудної клітки у нього страждали легені. Щоб Сергій міг дихати йому вставили трахеостомічну трубку. У неділю його ввели у стан штучної коми, однак врятувати життя чоловіка лікарі не змогли…

Коментарі  

 
+1 #2 Валера 27.07.2015 10:29
Ніхто не взявся він 26.07.15 в шумську на озері пивко попивав з друзями, в нас в державі за таке не наказують от якщо людина щось вкраде мелочне його зразу закривають щоб не втік людське житя ніщо не важить в теперішній час
Цитувати
 
 
+1 #1 Олег 17.07.2015 22:02
Хто взявся? Підозра оголошена? Чому не звільнений до цього часу? Яка перекваліфікаці я? Громадськість мовчить...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.