Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після завершення сесійного тижня у Верховній Раді України народний депутат України від Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Олег Барна поїхав на Всеукраїнську прощу до Зарваниці, а звідти – на передову.

 Під час прощі відбулась Панахида за героїв Небесної сотні, яку очолив Глава УГКЦ. Блаженніший Святослав освятив каплицю-пам’ятник на честь загиблих воїнів, яка будується за підтримки місцевої влади.

«Каплиця-пам’ятник символізує усіх воїнів АТО та невинно вбитих патріотів, які віддали своє життя за Україну. Разом з побратимами ми вирушаємо на передову, щоб підтримати бойовий дух наших захисників», - сказав Олег Барна.

Їдуть, щоб передати необхідні речі, одяг, і їжу. Найголовніше – депутат виконав прохання бійців і везе їм те, що обіцяв – тепловізор, бінокль та автомобіль. 

Олег Барна висловив від себе та своїх побратимів із 128 бригади, котрим везе допомогу, вдячність усім доброчинцям, що сприяли допомозі.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна разом з народними депутатами Тарасом Юриком та Олегом Барною висловили подяку депутатам Партії "Солідарність– Блок Петра Порошенка", які виділили кошти на запчастини та ремонт автомобіля. Підприємець Петро Кобеля надав необхідні запчастини, а ремонтні роботи авто безкоштовно здійснила СТО "Автотехсервіс" в м.Чортків за підтримки підприємця Віталія Калашнікова. ДП "Чортківське лісове господарство" допомогло заправити пальним 3 транспортні засоби для поїздки в АТО. Богдан Морозко надав продукти і транспорт, Борис Шепітко передав бійцяв велику кількість м'яса та продуктів. Олександр Степовий та Ігор Красовський займались організацією збору продуктів, передали пристрій для здійснення ремонту автотехніки на передовій, що дасть змогу піднімати важкі двигуни.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.