Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колись з кандидата на посаду міського голови Сергія Надала жартували, що він має таке відношення до свободівського націоналізму, як морська свинка до моря.

Податківець, який завжди жив лише на одну зарплату, дослужився до 3-поверхового будиночка, декількох автомобілів, частих відпочинків за кордоном, дорогих "чоловічих" аксесуарів, і який зараз має реальну владу в середовищі тернопільської "Свободи".

Незважаючи на всі законні та не дуже афери Сергія Віталійовича, решта однопартійців Тягнибока, як і сам лідер партії, бояться навіть слово сказати проти пана Надала і соромязливо називають це партійною дисципліною.

Інший чільний свободівець - Леонід Бицюра - також випадково опинився в середовищі націоналістів. Він то підтримував Януковича на посаду Президента, то вже будучи заступником у того ж Надала, подавав свою кандидатуру в кадровий резерв знову ж таки до Януковича (а за губернаторства Сиротюка став заступником голови ТОДА, хоча найближчим часом, і в цьому можна не сумніватися, буде звільнений з посади - прим.
ТТ)

Але страх опинитися на манівцях у політичному житті міста та області звів цих свободівців до купи.

В партійному середовищі Надала і Бицюру пробують максимально дистанцювати від мабутніх місцевих виборів, але це спровокувало чутки, що Бицюра стане головним політтехнологом Сергія Віталійовича (наразі піарниками Надала, хоча самі вони від цього віднікуються) є депутати-свободівці Юрій Фартушняк і Михайло Окаринський - прим.
ТТ). Вони так і не стали друзями, але ситуативно змішені рятувати один одного.

Адже перемога Надала на майбутніх виборах врятує його від криміналу, а Бицюра знову зможе розраховувати на чергову посаду.

Тернопільські новини

Коментарі  

 
+1 #3 Ха 23.07.2015 13:36
пообкладався технологами і думає, що вже переможець. Він вже казав, чого вартий. Вистачить з нас!
Цитувати
 
 
+1 #2 Олена 2 22.07.2015 17:21
Всі вони з одного тіста. Надіюся, що на виборах тернополяни зроблять правильний вибір, і не допустять злодія- Надала до мерського крісла.
Цитувати
 
 
+3 #1 Сергій33 22.07.2015 14:45
Купка невдах об'єдналися заради перемоги горе-мера Надала, цікаво скільки Бицюра відстігнув в Лисого, апетити в них ростуть не на жарт, особливо після Бицюриної афери з довгобудом на сквері пам'яті героїв майдану!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.