Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як за квотою фракції "Самопомочі" Міністром аграрної політики та продовольства України став Олексій Павленко, в українців зявилася надія на те, що ліси (Держлісагентство входить в структуру Міністерства) нарешті перестануть хаотично вирубувати, а самих лісників пролюструють.

Але зі зміною вивіски, суть так і не помінялася.

Міністр Павленко призначив свого протеже керувати Державним агентством лісових ресурсів України 
Новий голова Олександр Ковальчук, як і Міністр-покровитель, свого часу очолював одну з найбільших аграрних компаній і також є кандидатурою, погодженою з "Самопоміччю".

А тепер ближче до тернопільських проблем.

Лісники продовжують тишком-нишком вирубувати ліс, користуючись відсутністю керівництва, а Міністр та голова Держлісагентства не можуть нічого вдіяти, щоб теперішній начальник Тернопільських лісників досі не може виздоровіти.

Нагадаємо, що Ігор Попадинець пробує відтермінувати своє звільнення, перебуваючи на лікарняному.

А може, схема вигідна всім?

"Самопоміч" отримує армію лісників, які продаватимуть саме перед виборами дрова тим, хто не може по селах заплатити за суттєво дорожчий газ. Винного не буде - керівник Тернопільського управління на лікарняному. А Міністр спокійно прозвітує про голоси "Самопомочі" на місцевих виборах?

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...