Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже другий день, «Боже місце» на Кременеччині в епіцентрі новин. Хто і у який спосіб загрожує Лаврі і її небожителям нікому не відомо. Найголовніше, що найрадикальніші сподвижники боротьби проти Московського патріархату і самі в шоці.

Аби тепер не довелося духовенству самим хуліганити, щоб задобрити допитливість публіки, яка вже другий день з цікавістю поглядає на Почаївську гору.

Зігмунд Фрейд великий філософ і мислитель, яким захоплюються і мільйони українців, одного разу сказав такі слова: «Обмовок не буває». Він мав на увазі, що наше «підсвідоме», те що ми бажаємо приховати, таким чином виходить на поверхню. Але до чого тут Лавра?!

Увага!!! В листі до Президента України, Володимир, той що старший в Лаврі, посилається на статтю 213 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом».

Кожен юрист-початківець вам скаже, що це повне безглуздя.

Стаття ж про «диверсію», на яку також посилаються в УПЦ, не може застосовуватися щодо Лаври, оскільки там мова йде про послаблення держави, а не Лаври чи УПЦ.

Проте, в Кримінальному кодексі Російської Федерації стаття 213 «Хуліганство»,якраз повністю відображає ті «жахіття», про які попереджають у лаврі. Тут і зброя, і релігійна ворожнеча, і вибухівка.

Довідково (мовою оригіналу):

 Статья 213. Хулиганство

[Уголовный кодекс РФ] [Глава 24] [Статья 213]

1. Хулиганство, то есть грубое нарушение общественного порядка, выражающее явное неуважение к обществу, совершенное:

а) с применением оружия или предметов, используемых в качестве оружия;

б) по мотивам политической, идеологической, расовой, национальной или религиозной ненависти или вражды либо по мотивам ненависти или вражды в отношении какой-либо социальной группы, -

2. То же деяние, совершенное группой лиц по предварительному сговору или организованной группой либо связанное с сопротивлением представителю власти либо иному лицу, исполняющему обязанности по охране общественного порядка или пресекающему нарушение общественного порядка, -

3. Деяния, предусмотренные частями первой или второй настоящей статьи, совершенные с применением взрывчатых веществ или взрывных устройств, -

Скажете обмовка? Нагадую випадкових обмовок не існує!

Але, що поробиш, монаша служба вона ж як військова - накази командування потрібно виконувати чітко. Хоча, могли б і перепитати в кураторів про статтю якого саме кодексу йдеться: України чи РФ????

«Совпадение? Не думаю!»

Коментарі  

 
+3 #2 Лука 24.07.2015 09:00
Одразу видно за яким законодавством живе і розвивається гундяєвська секта, яка захопила українську святиню - Почаївську Лавру.
Там уже давно набираються москальського путінсько-гундяєського духу "вєжлівіє человєчки", які захопили український Крим і плюндрують українські донецькі і луганські землі.
Але грому без блискавки не буває!
Мабуть готують кляті сектанти якусь провокацію!!!
Цитувати
 
 
-3 #1 Олег 24.07.2015 06:03
уважно прочитайте звернення-мова йде про 113 а не 123 ст.КК україни. http://www.pochaev.org.ua/?pid=1757
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.