Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На посаду директора комунального підприємства «Тернопільська обласна аптека №78» претендує не просто 23-річна недосвідчена випускниця нашого медуніверситету Ольга Жеруха (на фото, молода красуня любить відпочивати в нічних клубах і хизуватися цим в соцмережах), а дружина скандальновідомого депутата облради від ВО «Свобода» Андрія Козака, повідомляють "Тернополяни".

На сьогодні пан Козак очолює ще одне КП обласної ради - "Архбудсервіс", яким ще на початку цієї каденції головного представницького органу влади керував підозрюваний у хабарництві Володимир Камінський.

Про це нам повідомив один із читачів. Він упізнав у ніби сторонньому молодому спеціалісті Ользі Жерусі, дружину депутата обласної ради.

Нагадаємо, що колектив Тернопільської обласної аптеки №78 протестує проти призначення на посаду директора Ольги Жерухи. У справу втрутився особисто перший заступник голови обласної ради, який за відсутності Василя Хомінця виконує обов’язки голови. В один з таких відвідин, його зустрічали вигуками - «Ганьба!».

Всі звинувачення сьогодні лунають у сторону  Сергія Тарашевського. Та, як виявилося, тут є інші дійові персонажі. «У котрий раз представники ВО «Свобода» рвуться на «рибні» місця, - написав у листі на редакційну скриньку наш читач Ярослав С. – Намагаються призначити дружину «свободівського» депутата обласної ради Андрія Козака Ольгу Жеруху. Тепер справа банкрутства аптеки в надійних руках. В чоловіка Ольги є величезний досвід банкрутства комунального підприємства міської ради МШЕДу. В результаті, МШЕД під кермуванням Козака збанкрутував, а заступник Надала Стемковський передав МШЕД луцькій фірмі, де в засновниках значиться рідна сестра того ж Стемковського. Браво Василю Хомінцю (голова Тернопільської обласної ради, - ред.) - борешся з корупцією і кумівством - призначив на посаду жінку свого «кєнта» керувати аптекою №78. ГАНЬБА!».

Пан Ярослав зі своїх джерел також наводить інші аргументи кумівства, завдяки якому зараз Ольга Жеруха рветься на посаду директора головної аптеки у центрі Тернополя. «Слід ще пригадати, що до посади заступника міського голови «Архбудсервісом» керував всім відомим хабарник, член ВО «Свобода» та депутат обласної ради Володимир Камінський. Андрій Козак з Камінським дуже давні друзі, а Надал - хрещений батько дитини Козака. Приміщення аптеки - є комунальним майном громади області. Що чекає тепер на аптеку №78 не важко догадатися - банкрутство, закриття, продаж на конкурсі своїм людям за копійки або за величезний хабар чужим людям?. Може й сам Козак для дружини Ольги купить під бізнес в центрі міста,» - зауважує наш читач.

    

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.