Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Премєр-Міністр України А.Яценюк звинуватив органи місцевого самоврядування в тому, що вони зволікають з інвентаризацією земель та контролю за їх використанням.

Про це він заявив на засіданні колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства в четвер, 23 липня.

Він підкреслив, що бюджетна децентралізація стала першим кроком до реального наповнення фінансовим ресурсом територіальних громад і щоб «змусити органи місцевої влади працювати»: «Ми їм дали вудочку, і вони за рік наловили плюс 40% доходів місцевих бюджетів. Це - реальний результат бюджетної децентралізації», - повідомляє Урядовий портал


В той же час, відповідальність за невміння скористатися реальними плодами децентралізації Яценюк покладає на керівників місцевих громад.

"Яке прізвище він (громадянин) повинен знати – це свого мера, свого керівника виконавчого органу, свого депутата на місці, який, отримавши повноваження, отримує і відповідальність перед конкретною людиною, яка йшла на виборчу дільницю і хоче, щоби ті обіцянки, які давали місцеві політики, були виконані», - переконаний Премєр-Міністр.

Нагадаємо, що в Тернополі існує давній публічний конфлікт між представником партії Яценюка, колишнім мером Романом Заставним та діючим поки що міським головою, свободівцем Сергієм Надалом.

Однак, чубляться вони тільки для того, щоб дурити наївних тернополян, а тим часом ведуть спільний бізнес, використовуючи майно громади.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.