Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль схожий на африканську країну. Такого висновку можна прийти вийшовши з міського автовокзалу. Торговий центр «Нью Вінд» «вражає» своєю архітектурою. Був шокований побаченим і латвійський інвестор будівельної компанії «Домобудівник» Айварс Сманс.

«Тернопіль – чудове місто, але «краєвиди», які зустрічають гостей файного місто – шокує. Я часто подорожую та ділюсь фотографіями «цікавих» місць з друзями. Побачивши «архітектурну» красоту цього  торгового центру - мою друзі сказали що це одна з африканських країн».

Латвієць готовий допомогти Тернополю оновитись. Для цього і заключений договір з «Домобудівником». Не зважаючи на конфлікти, інвестор знайшов шлях розвитку компанії, однак, з незрозумілих для нього причин, досі не може втілити його.

Нагадаємо більше місяця зростає напруження довколо «Домобудівника». Латвійський інвестор Айварс Сманс весь цей час намагається владнати ситуацію, одна щоразу стикається з супротивом з боку нібито чинного директора підприємства.

«Сьогодні ми маємо контроль над 60% акцій. Маємо нового виконавчого директора  та ведемо бухгалтерію. Однак мусимо це робити далеко від центрального офісу підприємства, оскільки ще нібито діючий директор Василь Чупровський забарикадувався у офісі, огородився приватною охоронною фірмою та не пускає нікого на територію «Домобудівника». Людина, яка за останні місяці збільшила податковий борг з 400 тис грн. до 900, вочевидь хоче розграбувати підприємство до кінця.  З таким розвитком подій жоден інвестор не захоче працювати з «Домобудівником», - наголосив пан Айварс.

Не  зважаючи на всі негаразди латвійський інвестор не збирається здаватись. Відтак завтра вони планують все ж зайняти свої законні робочі місця у центральному офісі підприємства.

«Наразі головним завданням для кожного має стати налагодження нормальної робочої атмосфери. Адже у цьому конфлікті не повинні страждати працівники, які зрозуміло, переймаються за свою роботу. Думаю, що у інтересах кожного – розвивати підприємство», - наголосила новий виконавчий директор Ольга Іваноньків.

У планах нового керівництва  - збільшувати кількість робочих місць та збудувати бетонний завод.

«Наразі кипить робота по двох об’єктах. Один на  вул. В. Великого інший на  Галицькій. Також у планах будувати бетонний завод. Відповідну техніку ми закупили. Відтак будемо збільшувати штат працівників.

Підприємство повинне розвиватись. У цьому повинні бути заціплені кожна із сторін. Так само свою підтримку висловлюють і представники влади. Вони розуміють, що «Домобудівник» спроможний виплачувати податки, а відтак і слугувати гарний прикладом для ведення бізнесу на Тернопільщині», - підсумовує Ольга Іваноньків.

        

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.