Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

4-ий місяць виготовляємо станки до кулемету ДШК. Замовлень ще на 3 місяці , як мінімум. Наші станки кращі ніж Миколаївського оборонного заводу. Не клинять . Працюють безвідмовно, як автомат Калашникова…
Собівартість одного –3000грн. Бійцям віддаємо безкоштовно.
Ресурси починають вичерпуватись.
Враховуючи це, просимо всіх розповсюдити нашу інформацію про потреби в брухті чорного металу (міняємо на Втор-метах на потрібне нам залізо). Та невеликих, але вкрай потрібних фінансових ресурсах.
Можливо хтось зможе розповсюдити цю інформацію в будинку де проживає, можливо є підприємець, що надасть на місяць свій бік-борд чи сіті-лайт?

Декілька днів тому спілкувався з командиром одного з підрозділів. Він сказав: « Братушкі ! Нам хотя б дві установки! Дуже треба! …
Ви кажете , що не маєте ресурсів. В кінці місяця зарплата, ми збиремо з бійців і оплатимо…»

І що робити після таких слів? Рука не підніметься з солдата за станки кошти збирати…
А з іншої сторони де взяти гроші за фрезерні роботи, на круги обрізочні, дріт до зварки (напівавтомат), ремонт болгарок, і т.д.
То ж і звертаємось до Тернополян.

До тих, чиє місто називають серцем Західної України:
Хто чим може, допоможіть…
Волонтери Складу по збору допомоги воїнам АТО ( м.Тернопіль, Східний масив, вул. Ак. Дністрянського 10, тел. 0685874553)

Тарас Білан

Коментарі  

 
-1 #1 ганна 29.07.2015 13:37
2 солдати укра1нсько1 арм11 зайшли в хату 1 вбили 76-р1чну бабусю та 11 дочку. А ви давайте, допомагайте 1м, щоб було чим 1 дал1 вбивати таких бабусь та 1х дочок. Вдач1 вам. падлюкам безсердечним.Ворог1в знайшли, напали на них, бачиш.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.