Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Працівники тернопільської Державтоінспекції за короткий період стали значно людянішими та вихованими. У них почали проявлятися ознаки європейських правоохоронців. Про це розповів у приватній розмові один із тернопільських нардепів.

«Кілька тижнів тому серед ночі я припаркувався на «п’ятачку» біля податкової на початку вулиці Білецької, - зізнався народний обранець. – Це звичайно не дуже серйозне, але все ж порушення правил дорожнього руху. До мене одразу під’їхав автомобіль ДАІ. Ну думав – почалося! Та ні мені навіть не довелося представитися. З патрульного авто вийшов міліціонер і повідомив мене, що зупинився у недозволеному місці. Порекомендував запаркуватися подалі, де не порушую правил. ДАІвці побажали мені щасливої дороги!».

Коментарі  

 
0 #1 Ігора 31.07.2015 19:10
І в мене історія є. Запаркувався на мості на виїзді з ринку в сторону Петриків. Пішов хліба свіженького прикупити. Повернувся тільки почав рухатись зупинив інспектор, представився сказав що має відео де я стою на мості,я визнав що дійсно там стояв,але ніяких проблем для руху нестворював і небезпеки небуло для учасників руху,на що інспектор відповів що неможна паркуватися на мості і крапка,я передав права ,техпаспорт і страховку, і сказав що дійсно в правилах є заборона,але в нас нова країна і можливо правила також потрібно корегувати,бо в більшості країн Європи дозволено паркуватися на мостах і під мостами-:), на що інспектор віддав мені документи,і сказав більше неспорити і непорушувати-:))) (хоча я неспорив). Ось така позитивна історія. Країна починається з кожного із нас, поважайте один одного Українці!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.